Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Οι ισπανικές εφημερίδες «στολίζουν» την Μπαρτσελόνα για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό



Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα, μετά την εκκωφαντική ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 8-2 για τα προημιτελικά του Champions League, κάτι που αποτυπώνεται και στα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων.

Η «Sport» της Βαρκελώνης έκανε λόγο για «ιστορική ταπείνωση», χαρακτηρίζοντας «γελοία» την εμφάνιση μιας Μπαρτσελόνα που, για πρώτη φορά σε δώδεκα χρόνια, τελείωσε μια σεζόν χωρίς ούτε έναν τίτλο.

«Ντροπιαστικό τέλος κύκλου» ο τίτλος της έτερης καταλανικής εφημερίδας, «Mundo Deportivo», η οποία αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές (κανονικά, η θητεία της διοίκησης του λήγει το καλοκαίρι του 2021).

Ένα τεράστιο «ντροπή» κυριαρχεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Marca» της Μαδρίτης, η οποία κάνει και αυτή λόγο για «ιστορική ταπείνωση», τίτλο που επέλεξε με την σειρά της η έτερη εφημερίδα της πρωτεύουσας, η «AS», επισημαίνοντας ακόμα ότι «η καταστροφή κόντρα στην Μπάγερν ανοίγει μια κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες που αγγίζει όλες τις βαθμίδες του συλλόγου».