Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Ο Στιλ θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό του για την ήττα (Βίντεο)



Ο Άγγλος τερματοφύλακας υπέπεσε σε τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε διάθεση για δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Πάντως, στους συμπαίκτες του έλεγε ότι "τυφλώθηκε" από τον ήλιο στην φάση του πρώτου γκολ της Ξάνθης και για αυτό τον λόγο δεν αντέδρασε σωστά.

Η αλήθεια είναι ότι από το ριπλέι γίνεται φανερό ότι ο Στιλ έχει πρόβλημα από την ήλιο, ωστόσο η αντίδρασή του δεν παύει να είναι πολύ κακή.

Υπεύθυνο για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη (1-2) θεωρεί εαυτόν ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος γκολκίπερ ήταν ράκος μετά το τέλος του αγώνα και μάλιστα ζητούσε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. 

Ο ίδιος εξηγώντας το πώς δέχτηκε το πρώτο γκολ ανέφερε πως είχε κακή ορατότητα λόγω του ήλιου και αιφνιδιάστηκε από την τροχιά που πήρε η μπάλα. 

Οι άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έσπευσαν να παρηγορήσουν τον Στιλ λέγοντάς του πως η ευθύνη για το στραβοπάτημα ανήκει σε όλους, αλλά αυτό δεν βοήθησε πολύ την ψυχολογική κατάσταση του τερματοφύλακα της ομάδας που ήταν κάκιστη.