Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

στιλ



Ρούχα: Οι χρωματικοί συνδυασμοί που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ

Ένα από τα προβλήματα που έχουμε κάθε ημέρα είναι τα ρούχα που πρέπει να φορέσουμε και οι πιθανοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε.



Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2024

Πιο κλασικές θα είναι οι τάσεις στα μαλλιά του 2024 όπως φαίνεται.

Το 2024 θα δούμε μια επιστροφή στα κλασικά στυλ που προάγουν την ευελιξία και μπορούν να προσαρμοστούν για όλους τους τύπους μαλλιών.



Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για το ντύσιμό της – «Δεν καταλαβαίνω τι λέτε, εγώ έτσι πάω στον κινηματογράφο»

Μια μουσική βραδιά ήταν αυτή της Τρίτης (12/12) με τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύει κομμάτια της σε μία εκδήλωση, που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ρυθμός», στην οποία η τραγουδίστρια πλαισιώθηκε από αγαπημένες συναδέλφους της.



Εκνευρίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή και έφυγε από τις κάμερες – «Δεν μου αρέσουν τα θέματα που ανοίγετε»

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Σοφία Χατζηαπντελή στο αεροδρόμιο και οι δύο τους δέχθηκαν ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις που έκαναν οι δημοσιογράφοι στην Σοφία Χατζηπαντελή, εκνεύρισαν το μοντέλο το οποίο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή ρωτήθηκε για την Βίκυ Καγιά και τη φημολογούμενη κόντρα τους.



Το κούρεμα εμπνευσμένο από την Τζέιν Φόντα, μία από τις πιο καυτές τάσεις του καλοκαιριού

Όταν οι γυναίκες θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους, τις περισσότερες φορές «ξεσπούν» στα μαλλιά τους.

Είτε αλλάζοντας το χρώμα τους, είτε το κούρεμά τους. Αν βρίσκεστε κι εσείς σε μια τέτοια διάθεση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κουρέψετε τα μαλλιά σας στην πιο καυτή τάση του καλοκαιριού, με ένα κούρεμα εμπνευσμένο από την θρυλική Τζέιν Φόντα.



Ποιος άνδρας είχε το καλύτερο στυλ για το 2018

Την περασμένη Παρασκευή το περιοδικό GQ ανακοίνωσε ότι στην καθιερωμένη ψηφοφορία των αναγνωστών του, ο Νικ Τζόνας κέρδισε τον τίτλο του άνδρα με το καλύτερο στυλ, αφήνοντας πίσω του άλλους 64 άνδρες.