Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ντόρσεϊ: «Έχω πολλά να κερδίσω από την Εθνική Ελλάδας και τον Αντετοκούνμπο»



Ο ομογενής γκαρντ έφυγε από το Λος Άντζελες όπου συμμετείχε στα try out των Λέικερς και βρίσκεται στο Σικάγο για νέο γύρο προπονήσεων.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μιλώντας στο «draft express» αναφέρθηκε στους στόχους του ενώ τόνισε τη σημασία της Εθνικής Ελλάδας και του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ο Ντόρσεϊ ανέφερε, «αισθάνομαι καλά, αν και ήρθα χθες οπότε πρέπει να συνηθίσω την μικρή αλλαγή στην ώρα. Πέρασα από τα ιατρικά τεστ που πήγαν καλά και προχωράμε. Ξέρω πως μπορώ να σκοράρω με αρκετούς τρόπους, να παίξω καλή άμυνα ακόμη και σε αλλαγές μετά από σκριν και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου και αυτό θέλω να δείξω στις προπονήσεις».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην Εθνική ομάδα λέγοντας πως, «είμαι πολύ χαρούμενος για να τους βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν. Η ομάδα έχει καλά παιδιά, μιλάω με κάποιους ακόμη και θέλω να παίξω με την Εθνική ομάδα και όλους αυτούς τυς επαγγελματίες και φυσικά με τον «Greek Freak», θα έχω να κερδίσω πολλά από αυτούς και θα βελτιώσω το παιχνίδι μου. Είμαι χαρούμενος που με βοηθούν στην Ελλάδα. Μου το δείχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε φορά που πηγαίνω στην Ελλάδα. Η γιαγιά μου μαγείρευε πολλά ελληνικά φαγητά, απλά δεν μιλάω τη γλώσσα.