Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«Μεταγραφές τέλος», διαρρέουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός



Τι και αν γράφονται… σεντόνια για τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό, σχετικά με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις που πιθανολογούνται πως θα γίνουν, ωστόσο, οι Πειραιώτες με μία διαρροή από την ΠΑΕ, φρόντισαν να ενημερώσουν τον κόσμο του συλλόγου πως μεταξύ άλλων «οι μεταγραφές τελείωσαν, δεν φεύγει η μισή ομάδα». 

Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν κατηγορηματικά πως η μεταγραφή του Σεμπά ήταν η τελευταία και πως το εφετινό παζλ έχει ολοκληρωθεί, άρα το ρόστερ της ομάδας δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί.

Κύκλοι την Πειραιωτών διαψεύδουν τα δημοσιεύματα για νέες μεταγραφές με πληροφορίες που έρχονται κυρίως από το εξωτερικό. Ήδη γράφτηκε σενάριο για επιθετικό, αριστερό μπακ, για νέο εξτρέμ και στόπερ! 

Με δεδομένο ότι απομένουν άλλες 12 ημέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μένει να φανεί εάν οι νταμπλούχοι Ελλάδας εννοούν την παρακάτω διαρροή τους:

«Τα "τώρα αρχίσαμε" δεν υπάρχουν, ούτε και τα ονόματα που γράφονται. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί κι από δω και πέρα δημιουργείται ζημιά από τη μεταγραφολογία λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ούτε φεύγει η μισή ομάδα, ούτε θέλει κανείς να φύγει από την ομάδα».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τη φετινή περίοδο έχει αποκτήσει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκιόργκι Λορία, Στέφανος Καπίνο (τερματοφύλακες), Δημήτρης Γούτας, Μανουέλ Ντα Κόστα (αμυντικοί), Εστέμπαν Καμπιάσο, Θεοφάνης Τζανδάρης, Νίκο Μαρτίνες, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά (μέσοι), Άλαν Πουλίδο, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Γιάννης Γιαννιώτας, Μπεν (επιθετικοί).