Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Με αλλαγές κόντρα στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός



Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση -έπειτα από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων-, έχοντας να δώσει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς για την έβδομη αγωνιστική με τον τρίτο της Super League, Πανιώνιο, από τον οποίο βρίσκεται στο μείον τρία. 

Ο Τάκης Λεμονής δούλεψε αρκετά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ώστε να μειώσει τις ατέλειες της ομάδας του, έχοντας, βέβαια, εκτός τους διεθνείς. Ο 57χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων», που ήταν το 1-0 από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Ίσως εγκαταλείψει το 4-3-3 σε αυτό το ματς για να παρατάξει τον Ολυμπιακό με δεκάρι.  

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Δεν είναι ξεκάθαρο αυτήν τη στιγμή ποιος παίκτης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, αλλά με τον Προτό να δείχνει σε καλή κατάσταση στα τελευταία ματς, όπου ήταν βασικός, δύσκολα θα μείνει εκτός. Κούτρης, Μποτία, Σισέ και Φιγκέιρας ήταν βασικοί στη χθεσινή δοκιμή, όπου δεν πήραν μέρος οι διεθνείς (Νικολάου, Ανδρούτσος, Ταχτσίδης, Φορτούνης). Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Λεμονής θα βάλει δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία (που επιστρέφει έπειτα από πολύ καιρό) τον Νικολάου και θα μείνει στον πάγκο ο Σισέ. Ρομαό, Οφόε και Μάριν ήταν η τριάδα στα χαφ. Σεμπά, Πάρντο και Εμενίκε αγωνίστηκαν στην επίθεση. 

Αν τελικά επιλέξει να χρησιμοποιήσει δεκάρι ο Λεμονής, τότε φαβορί είναι ο Φορτούνης που έδειξε καλό πρόσωπο με την Εθνική και όχι ο Μάριν. Πάντως, ο 25χρονος μέσος επέστρεψε με ενοχλήσεις από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ίσως προφυλαχθεί. Ο Νιγηριανός φορ πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας στην Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού, που θα κρίνει αν πρέπει να παίξει ή όχι, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τα όσα γίνουν σήμερα στου Ρέντη. 

Ο Βούκοβιτς δεν δείχνει να είναι 100% έτοιμος, αν και έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τη στιγμή που υπέστη θλάση και δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για Νέα Σμύρνη.