Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μανωλάς: «Τέρμα τα ψέματα»



Ο Κώστας Μανωλάς «απασφάλισε» στο Instagram: «Τέρμα τα ψέματα», έγραψε ο Ελληνας αμυντικός της Ρόμα, στον προσωπικό του λογαριασμό, αναρτώντας παράλληλα «φωτογραφία» ενός δημοσιεύματος που ανέφερε ότι αρνήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του με την παρουσία ρήτρας μόνο για ομάδες εκτός Ιταλίας.

Δημοσίευμα που ανάγκασε τον Κώστα Μανωλά να ξεσπάσει. 

Ενώ οι φήμες συνεχίζονται σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και το μέλλον του, οι ομάδες εξακολουθούν να σχηματίζουν σειρά για να τον αποκτήσουν, ο ίδιος , όπως σημειώνει δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport, σχεδόν ποτέ δεν μίλησε για το συμβόλαιό του. Μόνο ο μάνατζέρ του, πριν δύο ημέρες τόνισε πως «τον Ιούνιο, όλα μπορούν να συμβούν». 

Ο Μανωλάς, όπως γράφει η Gazzetta, είναι ένας από τους παίκτες που κερδίζουν λιγότερα στη Ρόμα, με τα πριμ φτάνει 2,5 εκατομμύρια, αλλά ουσιαστικά παίρνει τουλάχιστον 700 χιλιάδες ευρώ λιγότερα.

Η Ρόμα ζητά τουλάχιστον 40 εκατ ευρώ για να τον πουλήσει, θα ήθελε σίγουρα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη, αλλά αυτό λήγει το 2019 και στην Ρώμη λένε ότι δεν υπάρχει λόγος για να βιαστούν.