Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 -
Βροχή

17 °C

Σήμερα, 27. Νοεμβρίου 2021

Καρεμπέ: «Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολος δρόμος, γιατί να μην φτάσουμε μέχρι το τέλος;»Ο Κριστιάν Καρεμπέ λίγο μετά την κλήρωση του Europa League που έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού την ουκρανική ομάδα είπε στην COSMOTE TV για:

Τη Ντιναμό Κιέβου: Κοιτάξτε εμείς πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολος δρόμος. Πρέπει να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Να παλέψουμε βήμα βήμα και να φτάσουμε γιατί όχι και μέχρι το τέλος.

Την πρόκριση με Μίλαν και την συνέχεια: Πρέπει να σεβαστούμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχει αίσθηση πως μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο. Ήταν μία ιστορική νίκη και πρόκριση με την Μίλαν.

Τις μεταγραφές: Μακάρι. Είναι Χριστούγεννα οπότε είναι εποχή δώρων (σ.σ. γέλια). Μακάρι να έχουμε μία ενίσχυση. Όποιος πηγαίνει ήρεμα, χαλαρά και σιγά πηγαίνει με υγεία μπροστά αλλά και σωστά.

Τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον θεσμό: Το κορεό Casa De Papel ήταν κάτι εκπληκτικό. Η δύναμή μας είναι η έδρα μας. Έχουμε μία ευκαιρία να προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.