Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ ο Ματιάσεβιτς



Έμοιαζε σχεδόν δεδομένο ότι ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από το πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ.

 

Οι εξελίξεις έτρεξαν άμεσα και η λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο ανακοινώθηκε σήμερα, με τους «κιτρινόμαυρους» να τον ευχαριστούν για τη συνεργασία τους.

Αυτήν την στιγμή το επικρατέστερο σενάριο όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, θέλει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να αναλαμβάνει στη θέση του. Όσον αφορά τον Ματιάσεβιτς, αναμένεται να προσφέρει τη βοήθειά του στην Ένωση όποτε του ζητηθεί, κυρίως όσον αφορά περιπτώσεις παικτών από την αγορά που γνωρίζει καλύτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Τον περασμένο Ιούλιο είχε αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ με εξάμηνη συμφωνία και προοπτική ανανέωσης, αλλά αποφασίστηκε από κοινού να μην επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για τη συνεργασία μας. Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς θα παραμείνει κοντά στο κλαμπ και θα προσφέρει τη βοήθειά του όποτε του ζητηθεί».