Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Η τελευταία ευκαιρία στο Champions League - Ολα τα σενάρια πρόκρισης



Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Champions League με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής. Σπουδαίο ματς στη Γαλλία με τις Λιόν και Σεβίλλη να παλεύουν για μια θέση πρόκρισης.

Οι οκτώ από τις 16 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση της Δευτέρας έγιναν γνωστές το βράδυ της Τρίτης και απόψε το βράδυ θα συμπληρωθεί το παζλ. \

5ος Όμιλος

Με τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, έμεινε μόνο ένα εισιτήριο για να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον στον όμιλο. Αυτό της 3ης θέσης που οδηγεί στην φάση των «32» του Europa League.

Η Μονακό δοκιμάζει τις δυνάμεις στην Γερμανία απέναντι στη Λεβερκούζεν με τις δύο ομάδες να έχουν τερματίσει ήδη στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ και χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να είναι αυτή που θα συνεχίσει στην Ευρώπη και όχι οι Ρώσοι.

Η 6η αγωνιστική

Λεβερκούζεν-Μονακό 21:45 Cosmote Sport 3 HD
Τότεναμ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45 Cosmote Sport 4 HD

Η βαθμολογία

6ος Όμιλος

Στον 6ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ, σε μια αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Η Ρεάλ χρειάζεται νίκη ενώ η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση ακόμη και με ισοπαλία.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Προβάδισμα έχουν οι Πορτογάλοι, στους οποίους αρκεί μια ισοπαλία.

Η 6η αγωνιστική
Ρεάλ-Ντόρτμουντ 21:45 Cosmote Sport 2 HD
Λέγκια-Σπόρτινγκ 21:45 Cosmote Sport 8 HD

Η βαθμολογία

7ος Όμιλος

Στον 7ο όμιλο, η Λέστερ μετά τη διεξαγωγή των πρώτων πέντε αγωνιστικών όχι μόνο εξασφάλισε την πρόκριση αλλά πήρε και την πρώτη θέση. Το ερώτημα είναι ποιος σύλλογος θα την ακολουθήσει. Η Κοπεγχάγη δοκιμάζεται στο Βελγιο απέναντι στην ουραγό Μπριζ ενώ η Πόρτο φιλοξενεί την αγγλική ομάδα.

Οι Πορτογάλοι θέλουν νίκη αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Δανούς υστερούν. Βέβαια αν την ίδια ώρα η Κοπεγχάγη δεν παίρνει τη νίκη, τότε στους Πορτογάλους αρκεί ακόμη και η... ήττα.

Η 6η αγωνιστική
Μπριζ-Κοπεγχάγη 21:45
Πόρτο-Λέστερ 21:45 Cosmote Sport 7 HD

Η βαθμολογία

8ος Όμιλος

Τέλος, στον 8ο όμιλο, συγκεντρώνεται όλο το ενδιαφέρον της βραδιάς. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά χρειάζεται τη νίκη για την πρώτη θέση.

Στη Γαλλία, η Λιόν υποδέχεται την Σεβίλλη και χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει τη 2η θέση. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί, η Σεβίλλη έχει επικρατήσει 1-0 των Γάλλων και έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων κάτι που θα μετρήσει αν τελικά ισοβαθμίσουν αφού σε όλα τα υπόλοιπα κριτήρια υπάρχει ισορροπία.

Η 6η αγωνιστική
Γιουβέντους – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 21:45 Cosmote Sport 5 HD
Λιόν-Σεβίλλη 21:45 Cosmote Sport 6 HD

Η βαθμολογία