Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Η Μπράιτον έχει ξετρελαθεί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ και κάνει κίνηση για τον αποκτήσει



Οι υπεύθυνοι της Μπράιτον έχουν ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια σε Ελλάδα και Ευρώπη κι ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζει κίνηση για να τον αποκτήσει, αποκαλύπτει αγγλικό μέσο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Football Insider, αναφέρει πως ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αποτελεί την προτεραιότητα του κλαμπ της Premier League σε αυτό το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο».

Η Μπράιτον διαθέτει ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα scouting στον κόσμο, καθώς επίσης και μια εξαιρετική δομή για την ανάπτυξη και βελτίωση νεαρών ποδοσφαιριστών. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει και πουλήσει για δεκάδες εκατομμύρια παίκτες στις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας όπως για παράδειγμα τον Μοϊσές Καϊσέδο στην Τσέλσι και τον Αλέξις ΜακΆλιστερ στην Λίβερπουλ. Τώρα, έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Κωνσταντέλια, ο οποίος βρίσκεται στο ραντάρ και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο 20χρονος άσος «δένεται» με συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ως το 2027, ενώ πρόσφατα η UEFA τον συμπεριέλαβε στα 40 κορυφαία ταλέντα του 2024. Στο deal που έχει με τον ΠΑΟΚ δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης και ο «δικέφαλος του Βορρά» ήδη έχει στείλει το… μήνυμα προς τους ενδιαφερόμενους πως δεν πρόκειται να πουλήσει φθηνά τον πιο ταλαντούχο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει παρουσιαστεί εδώ και πολλά χρόνια. Ο Κωνσταντέλιας αυτή τη σεζόν έχει 29 συμμετοχές με το συγκρότημα που προπονεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.