Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Γιουβέντους νίκησε και ο Μανωλάς αποβλήθηκε



Η Γιουβέντους νίκησε στο Τορίνο 3-2 τη Ρόμα στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.
Το ματς είχε ένταση και στο 89" αποβλήθηκαν οι Μοράτα και Μανωλάς.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με πέναλτι του Τέβες στο 27". Πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής Ρόκι, έδειξε πέναλτι υπέρ της Ρόμα και ο Τότι ισοφάρισε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43" με τον Ιτούρμπε, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Γιουβέντους ισοφάρισε με νέο πέναλτι του Τέβες.

Στο 81" η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Μοράτα και στο 86" ο Μπονούτσι σκόραρε για το 3-2. Στο 89", ο Μανωλάς δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Μοράτα και έσπευσε κατευθείαν με άκομψο τρόπο να ζητήσει εξηγήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να δουν και οι δύο την κόκκινη κάρτα.    

Η Γιουβέντους (αντίπαλος του Ολυμπιακού στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ), είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κάσερες (46" λ.τρ. Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Πίρλο (79" Βιδάλ), Μαρκίζιο, Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε (59" Μοράτα).

Ρόμα: Σκορούπτσκι, Μαϊκόν, Μανωλάς, Μαπού, Χολέμπας, Πιάνιτς (85" Παρέδες), Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε (66" Φλορέντσι), Τότι (74" Ντέστρο), Ζερβίνιο.