Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Χούντελααρ: Δεν θα είναι εύκολο ματς με την ΑΕΚ



Ο Κλαας Γιαν Χούντελααρ έκρουσε «καμπανάκι» ενόψει ΑΕΚ, προκειμένου ο Άγιαξ να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα στο Champions League.

«Δεν υπάρχει θέμα υποτίμησης των Ελλήνων. Είναι εύκολο να πεις πως ο Άγιαξ θα ξεχειμωνιάσει στο Champions League. Αλλά ο Άγιαξ ήταν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση. Ο Αγιαξ δεν συμμετείχε για τέσσερα χρόνια και δεν γίνεται να πετάμε για αυτό. Είναι ωραίο το γεγονός ότι υπάρχει η ελπίδα για πρόκριση και είμαστε θετικοί. Αυτό το επιτύχαμε ως ομάδα, αλλά πραγματικά πρέπει να το δείξουμε», ανέφερε αρχικά ο 35χρονος φορ.

Και πρόσθεσε: «Μπορούμε αμέσως να χάσουμε πολλά εναντίον της ΑΕΚ, η οποία ασκεί πίεση.  Ίσως οι οπαδοί πιστεύουν ότι θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, αλλά σίγουρα δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο ματς. Γνωρίζουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Γνωρίζω πάρα πολλά για την Μπενφίκα, επειδή ήταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και εμείς στο τρίτο. Όλα όσα πετύχαμε για να είμαστε στο τρίτο γκρουπ, ήταν από το Europa League. Είναι φανταστικά. Μπορούμε να δυσκολέψουμε όλες τις άλλες ομάδες. Είναι σημαντικό να βγάλουμε το 100%. Θέλουμε να πετύχουμε στο Champions League για τους οπαδούς, εμάς και τον σύλλογο. Αυτό θα ήταν υπέροχο».