Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ευρωλίγκα: Υποψήφια για το φάιναλ 4 το 2018 η Αθήνα



Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομένου, αποκάλυψε ότι η Αθήνα είναι μία από τις υποψήφιες πόλεις για να αποτελέσει έδρα στο φάιναλ 4 το 2018.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα teamscout.net, ο Ίβηρας παράγοντας ανέφερε ότι «είχαμε συζητήσεις με το Βελιγράδι, τη Μόσχα, την Αθήνα και άλλα μέρη. Το θέμα είναι να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που θα είναι βολικό τόσο για τις πόλεις όσο και για μας».

 

Και συνέχισε: «Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την οικοδέσποινα πόλη του 2018 παρά το γεγονός πως πρέπει να τελειώσουμε κάποιες συζητήσεις και στη συνέχεια θα δουλέψουμε για τη διοργάνωση του 2019»

Ο Μπερτομέου ρωτήθηκε επίσης για το ποια είναι η κορυφαία στιγμή που έχει ζήσει σε φάιναλ 4, για να απαντήσει χωρίς δισταγμό ότι ήταν η κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό το 2012, στην Κωνσταντινούπολη.

«Σαν φίλαθλος του μπάσκετ αυτό που συνέβη στην Κωνσταντινούπολη το 2012 ήταν πραγματικά μοναδικό. Έχω επίσης τρομερές αναμνήσεις από τη διοργάνωση της Πράγας επειδή αλλάξαμε επίπεδο ενώ και το Παρίσι του 2010 ήταν μία παρόμοια κατάσταση», δήλωσε.