Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εκτός ελέγχου παίκτης της Εθνικής Τουρκίας έπιασε δημοσιογράφο απ' το λαιμό!



Ο διεθνής χαφ της Μπαρτσελόνα, μόλις αντίκρισε στο αεροσκάφος τον δημοσιογράφο της Milliyet, Μπιλάλ Μεσέ, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο, τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις και άρχισε να του φωνάζει:
 
«Ήσου εκεί όταν έγραφες αυτά τα πράγματα για εμένα και τα μπόνους; Ήσουν εκεί και με άκουσες εμένα να ζητάω χρήματα; Από ποιον; Πόσα χρήματα; Πόσα μπόνους; Μίλα! Τι χώρα είναι αυτή που σε αφήνει να βρίσκεσαι μαζί μας; Αν ήταν να χάσω την αξιοπρέπεια και το ήθος μου, θα σταματούσα το ποδόσφαιρο»!

Ο Τουράν αναφερόταν σε δημοσίευμα το οποίο παρουσίαζε το κλίμα ως τεταμένο στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, έπειτα και από την αποτυχία αξιοπρεπούς παρουσίας στο Euro 2016 το περασμένο καλοκαίρι...

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε το περιστατικό γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Έπραξα σωστά; Δεν ξέρω... Ίσως να ήμουν λάθος, αλλά τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής και προσπάθησα να διατηρήσω την τιμιότητα που με διακρίνει ως άνθρωπο. Δεν πήρα ποτέ απάντηση από έναν άνθρωπο που γέμισε σελίδες εφημερίδας για πολλούς μήνες με ανυπόστατα πράγματα και όταν τον συνάντησα από κοντά, δεν είχε να μου πει τίποτα».