Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δεν θα ακολουθήσω τον πόλεμο λάσπης του Αλαφούζου»



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στην απαράδεκτη ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου, λέγοντας πως έχει προτεραιότητα τη διατήρηση του Παναθηναϊκού στην κορυφή και την επιστροφή του σε αυτή σε όλα τα τμήματα τα οποία η διοίκησή του ηγείται.

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τις αντιπαναθηναϊκές κινήσεις και την παταγώδη αποτυχία του, χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, ξεκαθάρισε πως παρότι δέχεται τόνους λάσπης και ψεμάτων από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, δεν θα πέσει σε αυτό το επίπεδο και δεν θα τον ακολουθήσει σε αυτές τις τακτικές.

Αντίθετα, υπογράμμισε πως προτεραιότητά του παραμένει το πώς θα διατηρήσει στην κορυφή τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και πως θα επαναφέρει σε αυτή και τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Είναι προφανές ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τις συνεχείς του αποτυχίες αλλά και το πλήθος των ακατανόητων και αντιπαναθηναϊκών του πράξεων.

Έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο λάσπης και ψεμάτων απέναντί μου στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκειά του σε κάθε επίπεδο.

Σε αυτό εγώ δεν θα τον ακολουθήσω.

Έχω να κρατήσω ένα τμήμα στην κορυφή και να επαναφέρω άλλα 20».