Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γιαννακόπουλος



Γιαννακόπουλος: Στόχος ο Παναθηναϊκός να ρίχνει 40άρες στον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έμεινε και απόλυτα ευχαριστημένος από την έκταση της νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού, αφού θέλει στο μέλλον να κερδίζει με πολύ μεγαλύτερη διαφορά.



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τσίρκο τη Euroleague λόγω της διαιτησίας – «Όσους Άραβες και να φέρετε»

Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 92-87 από την Παρτιζάν στην παράταση στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου για την 11η αγωνιστική της Euroleague το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα (1/12), ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξέσπασε κατά της διαιτησίας και της διοργανώτριας αρχής, χαρακτηρίζοντάς την τσίρκο!



Δ.Γιαννακόπουλος για φωτιές: «Η ΒΙΑΝΕΞ θα αναλάβει την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης»

Τη στιγμή που οι μεγάλες αναζωπυρώσεις στη Βαρυμπόμπη προκαλούν τρόμο και συναγερμό στην Πυροσβεστική για νέα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε ό,τι έχει απομείνει από τον πράσινο πνεύμονα της Αττικής, η εταιρία ΒΙΑΝΕΞ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία.



Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνεργάτες του, συγγενείς και φίλοι καθώς η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:30 το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.



Γιαννακόπουλος: Δημόσια συγνώμη για το εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για το θέμα που απασχόλησε μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ και τον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio και όπως υποστήριξε θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την κίνηση με το εσώρουχο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.



Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος μετά το ματς με τη Νταρουσάφακα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε με αρκετά καυστικό τρόπο για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, απέναντι στην Νταρουσάφακα, στέλνοντας μήνυμα πως όσοι δεν δίνουν όλο τους το είναι δεν έχουν θέση στους «πράσινους».