Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απίθανη δήλωση Αμερικανού δημοσιογράφου: «Ο Γιάννης θα πάρει τη θέση του Τζόρνταν!»



Απίστευτα πράγματα κάνει φέτος με τη φανέλα των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και είναι ένα από τα φαβορί για το βραβείο του MVP.

Τα... όργια του Greek Freak φαίνεται πως έχουν θαμπώσει τον δημοσιογράφο Μαξ Κέλερμαν, ο οποίος έκανε την εκπληκτική δήλωση πως ο Έλληνας φόργουορντ θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν αν φτιάξει το τρίποντο! Δηλαδή θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών!

«Εχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, επειδή είναι η κορυφαία ομάδα στο ΝΒΑ. Αυτό γίνεται γιατί έχουν τον καλύτερο παίκτη στο μπάσκετ. Τον Greek Freak. O ΛεΜπρόν Τζέιμς έχασε αρκετά ματς και δεν θα μπορέσει να βγει MVP. Θεωρώ θα το πάρει ο Γιάννης. Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ καλύτερος από κάθε παίκτη του ΝΒΑ, εκτός του Αντετοκούνμπο! Αν βάλει το τρίποντο στο παιχνίδι του, τότε θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Θα γίνει ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν», ήταν τα λόγια του στο First Take.

Φέτος ο Γιάννης έχει 27.2 πόντους, 12.7 ριμπάουντ και 6 ασίστ ανά ματς, δίνοντας μάχη με Χάρντεν και Τζορτζ για το βραβείο του MVP.

 

 

Πηγή: www.gazzetta.gr