Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει στην Τούμπα αφήνει ο Β. Μαρινάκης



Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής πλησιάζει και στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, αποφασίσθηκε να υπάρξουν ισχυρά μέτρα προστασίας για την αποστολή του Ολυμπιακού από την στιγμή που θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο μέχρι και την αναχώρησή της από την συμπρωτεύουσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν κατάθεσαν αίτημα για εισιτήρια, ζήτησαν 10 προσκλήσεις. Όλες για την σουίτα που θα διαθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους φιλοξενούμενους. Ο εκπρόσωπος του δικεφάλου του Βορρά ρώτησε για το εάν υπάρχει ενημέρωση από την διοίκηση του Ολυμπιακού για την παρουσία ή όχι του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα.

Ως γνωστόν ο Ιβάν Σαββίδης έχει προσκαλέσει ξανά τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας. Η οριστική απόφαση θα προκύψει στην δεύτερη σύσκεψη, παραμονές του αγώνα, καθώς όπως φαίνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει ακόμα αποφασίσει το εάν θα κάνει αποδεκτή ή όχι την πρόσκληση που του έχει γίνει.

Mέσω των ανθρώπων του Ολυμπιακού τονίστηκε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει το παρών, το οποίο σημαίνει πως το σκέφτεται ακόμα.