Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αναβλήθηκαν τα ματς Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία - Ατρόμητος



Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ ότι συναινεί στο σχετικό αίτημά τους. Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σκεπασμένος με χιόνι και πάγο από χθες, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε σήμερα (και αναμένεται να επιδεινωθεί τις βραδινές ώρες) κι έτσι ελήφθη η απόφαση για την αναβολή του ματς, που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Παράλληλα, η ομοσπονδία γνωστοποίησε την αναβολή και της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Ατρόμητο, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, για τον ίδιο λόγο. Οι νέες ημερομηνίες τέλεσης των αναβληθέντων αγώνων θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες, όπως και για το ματς Λεβαδειακός-ΑΕΚ, που επρόκειτο να γίνει σήμερα και επίσης αναβλήθηκε.

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός, Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.