Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΑΕΚ: «Τελειώνει» Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο



Η ήττα, αλλά κυρίως η εμφάνιση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, έφερε ντόμινο εξελίξεων στην «Ενωση». Ντόμινο, που προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος την Κυριακή πήγε στα Σπάτα, για να μιλήσει από κοντά στους παίκτες. 

Μία ομιλία που έδωσε... πάτημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη (προφανώς σε συνεννοήση με την διοίκηση) στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας για το παιχνίδι με τον Αγιαξ, να πει ότι «το κλαμπ έχει πάρει κάποιες αποφάσεις. Ίσως τις είχαμε στο μυαλό για λίγο αργότερα. Τις πήραμε λίγο πιο νωρίς».

 Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ κατονόμασε τους Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαιά τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν». 

Σε αυτήν την ατάκα ήρθαν να προστεθούν αυτές του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ουσιαστικά έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα... τέλους στους τρεις ποδοσφαιριστές. «Από τη στιγμή που είχαν γίνει συζητήσεις και δεν υπήρχε συμφωνία, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε κάποιες ενέργειες. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, θα φανούν και στο γήπεδο και οι αλλαγές. Βέβαια, θα πρέπει να αναλάβουμε και το όποιο κόστος των αποφάσεων. Αλλά αυτές οι αποφάσεις έπρεπε να παρθούν» τόνισε, μεταξύ άλλων.

 

Είναι προφανές πλέον ότι οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Αγιαξ, αφού, εάν γίνει το αντίθετο, θα έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με όσα τόνισαν οι Μελισσανίδης (στους παίκτες), Ουζουνίδης (δημόσια) στη συνέντευξη Τύπου.