Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αστανα



Καζακστάν: Σε εξέλιξη η διάσκεψη για την ειρηνευτική συμφωνία στη Συρία

Ο τερματισμός των εχθροπραξιών, η συζήτηση μιας πρότασης της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης για την κατάπαυση του πυρός, αλλά και οι διαθέσιμες επιλογές τήρησης της συμφωνίας ειρήνευσης, είναι τα κεντρικά θέματα στην ατζέντα των συζητήσεων που διεξάγονται σήμερα στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, για την κατάσταση στη Συρία.



Αστάνα: Ξεκίνησαν μέσω εκπροσώπησης οι συνομιλίες Άσαντ και ανταρτών

Ξεκίνησαν οι ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης είναι υπό την αιγίδα Ρωσίας, Ιράν και Τουρκίας.



Aπέσυρε τις πρώτες δυνάμεις η Ρωσία από την Συρία εν όψει των συνομιλιών στην Αστάνα

Στο κοινό συμπέρασμα ότι η εκεχειρία στη Συρία βρίσκεται σε γενικές γραμμές σε ισχύ κατέληξαν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την Πέμπτη ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο τούρκος ομόλογος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 


Σκέφτεται τον Παναθηναϊκό ο Μπέντο - Αφήνει εκτός τους βασικούς ενόψει Αστάνα

Στο μυαλό του Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή και όχι τόσο το ματς με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για το Καζακστάν, στο πιο δύσκολο φετινό ταξίδι του όχι τόσο από πλευράς δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά λόγω των ιδιαιτεροτήτων που θα συναντήσει.



Champions League: Μεγάλη βραδιά για Ρονάλντο, Αστάνα και Μπενφίκα

Ο πρώτος βαθμός της "Σταχτοπούτας" του Τσάμπιονς Λιγκ Αστάνα, το 501ο γκολ στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και το "διπλό" της Μπενφίκα στο "Βιθέντε Καλντερόν" απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στους αποψινούς αγώνες.