Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

αντωνης



Δικηγόρος οικογένειας 36χρονου -«Η υπεράσπιση δεν μπορεί να ισχυριστεί ελαφρυντικά»

O δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Αντώνη, ζητά την τιμωρία των τεσσάρων συλληφθέντων του «Blue Horizon» για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ο 36χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο.

  

Στο γραφείο του Σαμαρά βουλευτές της ΝΔ για να του ευχηθούν

Στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην οδό Δημοκρίτου προσέρχονταν από το πρωί δεκάδες πολίτες για να του ευχηθούν για την ονομαστική του γιορτή.



Συγκινεί ο Αντώνης Τσαπατάκης: Είχα δώσει υπόσχεση να φορέσω ξανά την στολή της ΕΛΑΣ

"Κάθε μέρα που έβλεπα την στολή, θυμόμουν την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου...να τη φορέσω ξανά ως αστυνομικός".

Μια συγκλονιστική φωτογραφία ανέβασε ο Αντώνης Τσαπατάκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνει με την στολή της ΕΛ.ΑΣ, πριν  από έντεκα χρόνια και σήμερα.



Θρήνος στην Πάτρα: Συγκλονίζουν οι φίλοι του 18χρονου Αντώνη - "Για που το 'βαλες καρδιά μου..."

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Πάτρα, η θλιβερή είδηση του θανάτου του 18χρόνου Αντώνη Παναγ. Σταματελάτου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο Αντώνης που είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του, παρασύρθηκε στη συμβολή της Ελευθερίου Βενιζέλου με την Κορίνθου, από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα.