Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

38 °C

Σήμερα, 30. Ιουλίου 2021

αντωνης

  

Στο γραφείο του Σαμαρά βουλευτές της ΝΔ για να του ευχηθούν

Στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην οδό Δημοκρίτου προσέρχονταν από το πρωί δεκάδες πολίτες για να του ευχηθούν για την ονομαστική του γιορτή.Συγκινεί ο Αντώνης Τσαπατάκης: Είχα δώσει υπόσχεση να φορέσω ξανά την στολή της ΕΛΑΣ

"Κάθε μέρα που έβλεπα την στολή, θυμόμουν την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου...να τη φορέσω ξανά ως αστυνομικός".

Μια συγκλονιστική φωτογραφία ανέβασε ο Αντώνης Τσαπατάκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνει με την στολή της ΕΛ.ΑΣ, πριν  από έντεκα χρόνια και σήμερα.Θρήνος στην Πάτρα: Συγκλονίζουν οι φίλοι του 18χρονου Αντώνη - "Για που το 'βαλες καρδιά μου..."

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Πάτρα, η θλιβερή είδηση του θανάτου του 18χρόνου Αντώνη Παναγ. Σταματελάτου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο Αντώνης που είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του, παρασύρθηκε στη συμβολή της Ελευθερίου Βενιζέλου με την Κορίνθου, από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα.Ο Αντώνης Κανάκης έγινε πατέρας!

Ο Αντώνης Κανάκης έγινε πατέρας την Τετάρτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ε», η σύντροφος του παρουσιαστή γέννησε το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 10.30, σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο κορίτσι.