Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Θρήνος στην Πάτρα: Συγκλονίζουν οι φίλοι του 18χρονου Αντώνη - "Για που το 'βαλες καρδιά μου..."



Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Πάτρα, η θλιβερή είδηση του θανάτου του 18χρόνου Αντώνη Παναγ. Σταματελάτου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο Αντώνης που είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του, παρασύρθηκε στη συμβολή της Ελευθερίου Βενιζέλου με την Κορίνθου, από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο  ποδηλάτης συγκρούστηκε με το όχημα ενός 25χρονου, ανατράπηκε από το ποδήλατο και στη συνέχεια τον τραυμάτισε ένας 21χρονος με το όχημα του που διερχόταν από το σημείο.

Ο Αντώνης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν εξαιτίας των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, που είχε το παιδί.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνίας της Ανθείας, όπου ζούσε το παλικάρι με την οικογένεια του.

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα των φίλων του στη σελίδα του αδικοχαμένου παιδιού στο facebook:

«Ματάκια μου όμορφα έφυγες μακριά μου και δεν θα σε αγγίξω ποτέ ξανά δεν θα ακούω τι φωνή σου πλέον να με αποκαλεί "κοριτσάκι μου" με λυπεί πολύ όλο αυτό που δεν θα ξανανιωσω την αγκαλιά σου στο σώμα μου...

Δεν περίμενα ότι θα σε χάσω τόσο γρήγορα τόσο ξαφνικά κάναμε όνειρα τόσα όνειρα ...όνειρα που ποτέ δεν θα εκπληρωθούν και θα μείνουν στα λόγια δυστυχώς...σαγαπαω και πάντα θα σαγαπαω δεν αμφισβήτησες ποτέ την αγάπη μου για εσένα γιατί ήταν τόσο αληθινή που αν ήσουν εδώ θα μπορούσα να σου δώσω ακόμα περισσότερη...δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ θα κατοικείς πάντα στην καρδιά μου και το μυαλό μου και ας μην είσαι πλάι μου...καλο ταξίδι αγγελούδι μου!»

«Αντώνη μου δεν ξέρω τι να πω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες τόσο νωρίς από κοντά μας και άδικα... όμως θα σε νιώθουμε πάντα κοντά μας γιατί θα σε σκέφτονται πάντα με το υπέροχο χαμόγελο σου και το χιούμορ σου .... Σ' ευχαριστώ πολύ που με βοηθαγες στο εφταρακι .....  θα σε θυμάμαι πάντα. ... Καλό σου ταξίδι και να προσέχεις εκεί που πας»

«Για πού το βαλες καρδιά μου μ' ανοιχτά πανιά

για ποια πέλαγα ουράνια άστρα μαγικά κανείς μας δεν μπορεί να το πιστέψει δεν είναι αλήθεια δεν πρέπει να είναι η αλήθεια.... πονάει που δεν θα ξανά δω το χαμόγελο σου όμως θα μεινει βαθια στην καρδια μου χαραγμενο...καλο σου ταξιδι..θα μας λειψεις»...