Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

αναπτυξιακος



Παρατάθηκε η υποβολή φακέλου τεκμηρίωσης του νέου αναπτυξιακού νόμου

Με στόχο την διευκόλυνση του μεγάλου αριθμού επενδυτών που υπέβαλλαν αίτηση στα καθεστώτα του νέου αναπτυξιακού νόμου: «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ», ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο αναπληρωτής υπουργός Αλέξης Χαρίτσης, ενέκριναν την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή φακέλου τεκμηρίωσης.



Αρχισε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον αναπτυξιακό νόμο (LIVE)

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται αυτή την ώρα και θα ψηφιστεί επί της αρχής, ο Αναπτυξιακός νόμος.

 



Αποσύρθηκε τροπολογία για το προσφυγικό που κατατέθηκε στο αναπτυξιακό

Κατατέθηκε αργά τη νύχτα στο σχέδιο νόμου για τον νέο αναπτυξιακό, τροπολογία για το προσφυγικό του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, προκειμένου να συζητηθεί την Τετάρτη.



Μαξίμου: Ειδικής πολιτικής και κοινωνικής βαρύτητας ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Υπόθεση «ειδικής πολιτικής και κοινωνικής βαρύτητας» θεωρεί η κυβέρνηση το νέο αναπτυξιακό νόμο εκτιμώντας ότι θα επιδράσει θετικά στην οικονομία και την κοινωνία και θα ενεργοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη.



Με δύο αλλαγές στην Ολομέλεια ο αναπτυξιακός νόμος την επόμενη εβδομάδα

Δύο αλλαγές στον αναπτυξιακό νόμο, ο οποίος όπως έγινε γνωστό σήμερα θα συζητηθεί στηΒουλή και θα τεθεί σε ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.



Kυρ. Μητσοτάκης: "Αδειανό πουκάμισο" ο αναπτυξιακός νόμος

Την ανάγκη να υπάρξει ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής για να βγει η χώρα από την κρίση, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας την κυβέρνηση πως με τη στρατηγική της θα συνεχίσει να βυθίζει την ελληνική οικονομία στην ύφεση.