Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τι λένε τα ζώδια για εμάς σήμερα;



Μπορούμε να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την ισορροπία στη ζωή μας, αλλά η γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία είναι λεπτή. Οι φαντασιώσεις μας διαρρέουν στον πραγματικό κόσμο, δημιουργώντας ανεξήγητες συμπτώσεις εάν είμαστε αρκετά ανοιχτοί για να τις δούμε…

ΚΡΙΟΣ
Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να «κολλήσει» σήμερα. Το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και εσύ προσπαθείς να συγκεντρωθείς για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σου ωστόσο βγες από τα όρια της λογικής σου και θα δεις ότι το μόνο που σε κρατούσε πίσω ήταν ο φόβος. Σε περιμένουν όμορφα πράγματα, καιρός να τα ανακαλύψεις… Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί θα υπάρξουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ανασφαλής και αυτό σε εμποδίζει να σημειώσεις πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Πάρε το ρίσκο και εκμετταλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, μην αφήσεις τον φόβο να σε παρασύρει. Μίλησε για ότι σε στεναχωρεί και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η προετοιμασία βελτιώνει τις πιθανότητες επιτυχίας, εσύ αψηφάς αυτή τη γραμμή λογικής σκέψης σήμερα. Στην πραγματικότητα, η τρέχουσα έλλειψη πρακτικών σχεδίων για τη σταδιοδρομία σου μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρίες που διαφορετικά θα έχανε. Να είσαι έτοιμη για εξελίξεις στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Απροσδόκητα γεγονότα θα μετατραπούν σε πολύ ευνοϊκές συνθήκες για τα οικονομικά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε καλό δρόμο και πηγαίνουν όλο και καλύτερα, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να σκέφτεσαι θετικά το μέλλον σου και να ονειροπολείς για όλα όσα θέλεις να έρθουν. Ωστόσο, πιθανότατα να μην είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς τις φαντασιώσεις σου γεγονός που θα φέρει εντάσεις στη σχέση σου. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν και στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ
Επιτέλους τα επαγγελματικά σου όνειρα βρίσκουν έδαφος για να πραγματοποιηθούν και οι κόποι σου ανταμείβονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, οι οποίες θα σου αποφέρουν και περισσότερα έσοδα. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ότι πιστεύεις καθώς φαίνεται ότι τελικά έχεις βαθύτερα συναισθήματα για έναν φίλο σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να απογοητευτείς αν εκείνος δεν νιώθει το ίδιο. Να είσαι σίγουρη ότι είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο πριν πάρεις την απόφαση να του μιλήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σου βελτιώνεται, το ίδιο και η σχέση σου με τους συνεργάτες σου. Ωστόσο υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις, θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα να κάνεις το ξεκαθάρισμα που τόσο καιρό αποφεύγεις. Αν δεν μπορείς να είσαι σε μία σχέση, τότε πρέπει να αποχωρήσεις με αξιοπρέπεια αλλά και σεβασμό στον άλλο. Επίσης, αν είσαι έτοιμη για κάτι νέο, δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογήσεις σε κανέναν την έλξη που αισθάνεσαι, εάν η χημεία είναι ορατή. Οι λέξεις είναι ισχυρά εργαλεία για τον εξορθολογισμό, αλλά το μάθημα σήμερα είναι να ακούς την καρδιά σου, ανεξάρτητα από το τι σου λέει το μυαλό σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Αν και μπορεί να υπάρχουν πτυχές της ρουτίνας σου που είναι ενοχλητικές, με ευχάριστη διάθεση αναγνωρίζεις ότι είναι ευλογία όταν πολλά πράγματα ταυτόχρονα λειτουργούν τόσο καλά. Επικεντρώσου στους στόχους σου και συνέχισε την καλή δουλειά. Ευκαιρία σήμερα να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου και να λύσετε προβλήματα που εμποδίζουν την πρόοδο στη σχέση σας. Τακτοποιήσε τις υποχρεώσεις σου και προσπάθησε να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τελευταίο διάστημα η πορεία της επαγγελματικής σου ζωής μοιάζει με παραμύθι. Σαν χθες ήταν που φύτεψες σπόρους και ήδη σήμερα έχεις ανθούς! Βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση των ονείρων σου και όλα αυτά οφείλονται στη σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος πια να είσαι συγκρατημένη, μπορείς να μοιραστείς τη χαρά σου. Μην είσαι εγωίστρια, άσε τον αγαπημένο σου να είναι δίπλα σου σε αυτή την όμορφη στιγμή της ζωή σου. Στα οικονομικά σου θα δεις μεγάλη βελτίωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πάθος της περιπετειώδους φύσης σου τροφοδοτεί την αισιόδοξη προοπτική σου για τη ζωή. Ωστόσο σήμερα η ημέρα σου δεν θα είναι εύκολη, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα και να ξεπεράσεις εμπόδια. Παρόλα αυτά θα διατηρήσεις την προσήλωσή σου στους στόχους σου. Στα αισθηματικά σου θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Δώσε σημασία στα οικονομικά σου και απέφυγε τα περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ικανότητά σου να κάνεις απολογισμό μιας κατάστασης και να υπολογίζεις την καλύτερή σου κίνηση, σου εξασφαλίζει την επιτυχία. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς πολλές φορές οι πληροφορίες που μπορεί να φτάσουν σε εσένα δεν είναι πάντοτε αληθινές. Η εμπιστοσύνη στις αισθήσεις σου και στις αναλυτικές δεξιότητές σου μπορεί να μην σε οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση σήμερα. Να είσαι προσεκτική. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για προβλήματα της σχέσης σας γιατί θα έρθουν περισσότερες εντάσεις. Επιτέλους, θα καταφέρεις να φέρεις σε μία ισορροπία τα οικονομικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μακάρι όσα ζεις σήμερα να άνηκαν στη σφαίρα της φαντασίας, όμως δυστυχώς είναι πραγματικά γεγονότα. Η κούρασή σου είναι αφόρητη, όμως ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα καταφέρεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αφήσεις πίσω σου προβλήματα του παρελθόντος. Για να καταφέρεις να φτάσεις τα οικονομικά σου σε ένα σημείο που θα είσαι ευχαριστημένη, μία είναι η λύση… Οικονομία!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκμετταλεύσου την εύνοια των πλανητών και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Θα πάνε την καριέρα σου -και στην πορεία και τα οικονομικά σου- σε άλλο επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο είναι μια ανάσα και αν θέλεις μπορείς από σήμερα να βγεις λίγο από την ρουτίνα σου και να αφοσιωθείς στον εαυτό σου. Κάνε λίγη γιόγκα ή μία βόλτα στη φύση. Θα σε βοηθήσουν πολύ να ηρεμήσεις και να σκεφτείς την προσωπική σου ζωή, που έχεις παραμελήσει λίγο τώρα τελευταία.