Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Eστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε οικονομικά, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει για κανέναν λόγιο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι. Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο, αν χρειαστεί, από τις θέσεις σας και έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είστε όσο χρειάζεται γοητευτικοί, ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Η καλή ψυχική διάθεση και η αισιοδοξία θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη σχέση τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε «ναι» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και την κοινωνικότητα, ώστε να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις που καταστρέφουν το προφίλ σας. Ισως ταλαιπωρηθείτε ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το να ζείτε με πλήρη αίσθηση της πραγματικότητας είναι η καλύτερη λύση και δεν πληγώνει την ευαίσθητη φύση σας, όπως πολλοί από το περιβάλλον σας πιστεύουν, αντίθετα σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ: Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν καλύτερα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού. Αν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα προκάλεσαν.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε τις εξηγήσεις που απαιτούνται για να διευκρινίσετε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σχέσεις σας, λόγω της συμπεριφοράς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Εχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση, έστω και την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οπως συμβαίνει με τις σχέσεις σας, έτσι και με τα επαγγελματικά σας η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία για εσάς. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας, όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σας σάς απογοητεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε από τον εαυτό σας την ουσία της ζωής. Μην ενεργείτε παρορμητικά ή υπό συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε για τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Ο οικονομικός τομέας σας απαιτεί μεγάλη φρόνηση, γιατί οι ανάγκες σας έχουν αυξηθεί και τελικά θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να βγάζετε άκρη και να μη νιώθετε σαν να είστε μονίμως πάνω σε τεντωμένο σχοινί, εξετάστε προσεκτικά τα προβλήματά σας, συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα, και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον.