Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Ο απόλυτος και αμετακίνητος τρόπος είναι ό,τι χειρότερο για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκιο σας. Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν ταιριάζουν στις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτό σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας θα σας βοηθήσει να αντέξετε τις αυξημένες υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο. Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να υπάρξει ουσιαστική βελτίωση στις σχέσεις σας δεν πρέπει να ρίχνετε όλο το βάρος σε αυτές. Αρχίστε επιλύνοντας πρώτα τα πρακτικά θέματα, εργασιακά και οικονομικά. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν και έρχονται δύσκολες καταστάσεις, θα είστε ευνοημένοι, καθώς έχετε δίπλα σας έναν φύλακα άγγελο. Ετσι θα καταφέρετε να επιλύσετε προβλήματά σας. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε πιο καθαρά τις νέες προοπτικές στην εργασία σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις, καθώς επιβραβεύονται η υπομονή και η διαλλακτικότητα στον προσωπικό και τον εργασιακό χώρο. Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τις οικονομικές εκκρεμότητες. Ο,τι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αφήστε το για αργότερα, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, γι' αυτό εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε. Μην πιέζετε τον χρόνο, αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του, αντί να βουλώνετε συνέχεια τρύπες. Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο, αν αυτό που θέλετε είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας είναι σίγουρο πως δεν θα πλήξετε στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θα ήθελαν και οι γύρω σας. Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν. Η αβεβαιότητά σας ευθύνεται για τη μεγάλη σύγχυση που έχει προκληθεί και πρέπει να θέσετε ένα τέλος. Βάλτε έναν στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας, μην πιστέψετε πως θα απαλλαγείτε από αυτήν με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας. Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν στις δυσκολίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο μεγαλύτερός εχθρός σας είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει. Εμποδίστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά, κάνοντας μαζί του ουσιαστικό διάλογο.