Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε σκληρά τη μέρα, αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισύ σας την αγάπη σας. Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλό είναι προτού καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσουν τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε ότι ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας, ώστε να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες προκειμένου να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα στη σχέση σας και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας προκαλούν προβλήματα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στον σύντροφό σας. Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και μετά αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντάς τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές. Προχωρήστε στα σχέδιά σας, αφού πρώτα οργανώσετε τον χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν συνεχίζετε να νιώθετε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε πως, αν και είστε μέσα σε πολύ κόσμο, στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε, προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, μη χάνετε άλλον χρόνο ανούσια. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας.