Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ: Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταία για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει. Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην πιέζετε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, κάνοντάς να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. Κατάλληλη εποχή λοιπόν να συνδυάσετε μέσα σε όλα και τη διασκέδασή σας.

ΛΕΩΝ: Η περιπετειώδης αντίληψη που σας διακατέχει θα σας οδηγήσει στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, ειδικά εκεί που δεν χρειάζεται. Τις μεγάλες αγορές, που γίνονται με σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν, όχι μόνο δεν τις χρειάζεστε, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκληθούν αναστάτωση και σύγχυση στον συναισθηματικό σας κόσμο, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα, ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως να είναι η μοναδική φορά που οι περισσότερες σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς στις προστριβές ή στην ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά ως επί των πλείστον εσείς τις ξεκινάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε πού σταματάει η πλάκα, πού το αστείο και πού τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να δείξετε ότι μετανοήσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν και περιπτώσεις που θα σας στοιχίσει να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας προσέφεραν ό,τι ζητήσατε χωρίς ανταλλάγματα. Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, βάζοντας την προσωπική σφραγίδα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα ή ακόμα και φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις. Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής.

ΙΧΘΥΣ: Για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που θέλετε, θα πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι παράλληλο με τη δουλειά σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε πιο υγιεινή ζωή ή να ξεκινήσετε κάποιο σπορ που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.