Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε, είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντί του. Προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα: ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας τα παράπονα που κρύβουν. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατούν στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα, περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια. Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να είστε εγωιστές, ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Μια καινούργια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας, αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις. Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε με έναν καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση. Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Υιοθετήστε καινούργιες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις. Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις δεν έχουν θέση στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναθερμάνετε σχέσεις που, λόγω ειδικών συνθηκών, πάγωσαν και τις οποίες έχετε ανάγκη. Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες, αντί να σας εξυπηρετούν, σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν.