Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Εάν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Εργαστείτε με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι γι' αυτούς που δεν έχουν σοβαρότερα όπλα να νικήσουν. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ' όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατηρείτε επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που δεν χρειάζεται. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και εσείς θα βλέπετε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΛΕΩΝ: Κάθε κίνησή σας θα είναι σημαντική και πολλές φορές θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλα άτομα από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα. Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά, αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Εστω και προσωρινή διπλωματική στάση απέναντι σε άτομα που δεν σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ' ό,τι μέχρι σήμερα. Να ξέρετε ότι αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό περιβάλλον σας. Ανοίξτε τα φτερά σας ακολουθώντας μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας ανοίξει μεγαλύτερους ορίζοντες σε αυτά που σκέφτεστε και κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας γίνεται αυτήν την περίοδο από κάποια άτομα είναι ό,τι καλύτερο, αφού θα σας δώσει περισσότερη δύναμη στο να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αλλά θα το διαπιστώσετε στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενας καλός λόγος κάποιες φορές είναι αρκετός για να ανακουφίσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποιους, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την προσφορά τους. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον ότι είστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση και, αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι για το ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση, ίσως όμως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση που μπορεί να έχει μια συζήτηση. Αποφύγετε την κτητική διάθεση που έχετε, καθώς καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία φίλου σας.