Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι' αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν. Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας, που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα στον εργασιακό σας τομέα, να φανείτε και κυρίως να πετύχετε στόχους. Ενισχύστε με τη δημιουργικότητα που σας διακρίνει τους οικονομικούς πόρους σας και την ικανότητά σας της αναδιοργάνωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν φαντάζονται. Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό μία μία χωρίς βιασύνες. Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους αποδοκιμάζετε. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

ΛΕΩΝ: Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε. Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά που σας πνίγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις αναποδιές ή ταλαιπωρίες, αποφύγετε αντιθέσεις και σχόλια με τρίτους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εργασία σας ή επηρεάζουν τα συμφέροντά σας. Φανείτε γενναιόδωροι, τολμηροί, ουσιαστικοί και ερωτικοί. Διεκδικήστε κάποια από τα χαμένα δικαιώματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση και γι' αυτό πρέπει να φροντίσετε να μην ξεπεράσετε τα όρια, αλλά να προσπαθείτε να ζείτε με μέτρο, αρμονία και να βαδίζετε στη μέση οδό. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία. Προτού κινηθείτε, μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές, γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του.