Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Τι αποκαλύπτουν τα ζώδια για εσάς σήμερα (19/10/2019)



ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ κερδίσεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, λόγω της τάσης σου να είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Γι’αυτό το λόγο και οι γύρω σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Επιπλέον σήμερα, θα ασχοληθείς περισσότερο με την διαχείριση θεμάτων και προβλημάτων, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια, καταφέρνοντας να τα διορθώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο και ενδεχομένως κάποιες στιγμές καταπιεστεί! Διοχέτευσε τα συναισθήματα σου, με περιποιήσεις και φροντίδα για το ταίρι σου, αλλά με μέτρο! Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι πολύ έντονα τώρα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική πριν κάνεις κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το σπίτι, στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα,! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για παράπονα, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Γενικά
Σήμερα, φίλε Ταύρε θα καταφέρεις κοινωνικά, να γίνεις πολύ δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και επαφές, άτομα θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια και καθαρότητα, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις και να πετύχεις στόχους! Διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς, επίσης ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις σίγουρα φλερτ, κυρίως διαδικτυακά και επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η συμπεριφορά σου φανεί, ψυχρή και υπερβολικά εγκεφαλική και ο σύντροφος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες, που θα σου φέρουν επιτυχία! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα καταφέρεις, να “στρώσουν” επιτέλους τα πράγματα και να νιώσεις ήρεμος! Θα αισθανθείς ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και δεσποτικός με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα το ξεπεράσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης και χαρούμενης προσωπικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση, απέναντι στο ταίρι σου και την επιμονή σου να τον χειραγωγείς συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και αυτό γυρνάς την πλάτη σε ανούσια φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξει αρκετό άγχος και καθυστερήσεις, αλλά όχι με σημαντικές συνέπειες! Οικονομικά, έρχονται με ποικίλους τρόπους, έξτρα έσοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, η ημέρα μάλλον θα σε μπερδέψει! Είναι σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα, λόγω των συγκυριών που θα έρθουν, από την λάμψη σου και την ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Στα δύσκολα όμως της ημέρας, ανήκει η τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα, υπερβολές και απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά,, θα αποφύγεις σίγουρα παρεξηγήσεις και εντάσεις στις ομολογουμένως αυξημένες κοινωνικές και διαπροσωπικές σου επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να πεις όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και αυθόρμητος, για να αποφύγεις εντάσεις! Ευτυχώς που η παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα, θα ανεβάσει την σεξουαλική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με μία νέα γνωριμία, γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, λόγω μελετημένης ανταγωνιστικότητας και αυτοπεποίθησης, θα έχεις θετικές εξελίξεις! Οικονομικά σπαταλάς απερίσκεπτα και ύστερα το μετανιώνεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Γενικά
Σήμερα, φίλε Λέοντα θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής ψυχολογικά! Πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα προτιμήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Αποφεύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αλλά όπως και να’χει, θα δεχθείς ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον σύντροφο συνεχώς και κοίτα λίγο και τις δικές σου ανάγκες! Επίσης προσπάθησε να μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες, αφού σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, ακόμα κι αν νομίζεις πως ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, κάνεις λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, γι’αυτό προσοχή! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αφού είσαι εμφανώς πιο επικοινωνιακός και προσιτός, καταφέρνεις και εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επιπλέον σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς που έχεις θέσει και σήμερα επιθυμείς να υλοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος παραπονιέται και δυσανασχετεί, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις υπέροχες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις χρήματα για να ευχαριστείς μόνο τους άλλους, αλλά και εσένα τον ίδιο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Γενικά
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις στην ψυχρή συμπεριφορά των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ, απόμακρος και σκληρός! Μην το παρακάνεις όμως, γιατί πολύ πιθανόν, αυτή σου η συμπεριφορά, πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και να βλάψει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, ένα θέμα που την σημερινή ημέρα σε απασχολεί πολύ! Να είσαι επιφυλακτικά εκφραστικός και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σήμερα και είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σας σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, οι εξελίξεις θα είναι αργές και σταδιακές! Δεν πειράζει όμως, καλύτερα να αργήσει κάτι, αν πραγματικά αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, επιδιώκεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Γενικά
Μόλις έφτασε μία ημέρα φίλε Σκορπιέ, που οφείλεις να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου! Ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές ωφέλιμες επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις και νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς εποικοδομητικά! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς! Είσαι λίγο πιο επαναστατικός απ’ότι συνήθως και αυτό θα φτάσει τον σύντροφο σου, στα όρια του! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επικεντρώνεσαι σε ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου! Επιπλέον, θα έχεις μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σε επάγγελμα και χρήμα, φέρνει πάντα απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός και μετρημένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Γενικά
Φίλε Τοξότη, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένα γεγονότα σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, συνδέεις την επιτυχία της σχέσης σου, με την ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Πιθανόν να αισθανθείς σήμερα, ότι σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μετατρέπεται σταδιακά σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά, όσον αφορά το παιχνίδι αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί! Οικονομικές συναλλαγές και δράσεις σήμερα, θα έχουν επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου σήμερα να βγεις από το καβούκι σου! Επειδή την παροντική ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων, προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, παρόλο που ενδεχομένως να ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα θέματα! Μην κολλάς στην επιφάνεια λοιπόν και χάνεις το συναίσθημα, αφού έτσι κι αλλιώς είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, βγαίνεις νικητής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση, αλλά εσύ προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα και όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά, που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η τάση για αποποίηση ευθυνών, θα σου φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Γενικά
Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου, φίλε Υδροχόε! Δεν σε ενδιαφέρει πια ο,τιδήποτε επιφανειακό στην συμπεριφορά των άλλων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά η ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δεν σε συγκινούν πια περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής ή βλαβερής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σαφώς πιο επιλεκτικός σήμερα, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Έτσι, σήμερα θα φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλληση σου με τα πρακτικά πράγματα, ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις μέσα από καλή απόδοση, αυτό που ήθελες για την ανέλιξη σου! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει επιτέλους από ένα μεγάλο άγχος!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)
Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, η ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη και κεφάτη! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι λατρεύουν τον καινούριο σου εαυτό και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλές από αυτές και αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και πολλές κατακτήσεις, γεγονός που ανανεώνει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, συνέχισε να βοηθάς τους άλλους, αλλά χωρίς να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται χρόνια προβλήματα!

Πηγή: Oroskopos.gr