Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ



Παρουσία της Υπ. Παιδείας ο Ακάθιστος Ύμνος στο Μαρούσι

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, παρουσία της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως.



Η Υπουργός Παιδείας ως εκπρόσωπος της Ευρώπης στη θεματική «Εκπαίδευση και Κλιματική Δράση» στη Γλασκώβη - COP26

Την Ευρώπη θα εκπροσωπήσει στην κοινή συνεδρίαση των Υπουργών Παιδείας και Περιβάλλοντος, «Μαζί για το Αύριο: Εκπαίδευση και Κλιματική Δράση», στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή - COP26 στη Γλασκώβη, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.



Κεραμέως: «Ευχαριστούμε την Εκκλησία της Ελλάδος για την εξαιρετικά υπεύθυνη θέση που έδειξε» – Στον απόηχο των ανακοινώσεων η αυριανή ΔΙΣ

«Ευχαριστούμε θερμά την Εκκλησία της Ελλάδος, για την εξαιρετικά υπεύθυνη στάση που επέδειξε ως προς την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, ιδιαίτερα δε κατά την περίοδο του Πάσχα», τόνισε, στη σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. 



Σκληρή επιστολή Αρχιεπισκόπου και ΔΙΣ προς την υπουργό Παιδείας

Σκληρή επιστολή απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΙΣ, προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, με την οποία ζητά το άνοιγμα των Εκκλησιών.



Συνεχίζονται σε καλό κλίμα οι συζητήσεις εκπροσώπων της Εκκλησίας με την Πολιτεία

Σε καλό κλίμα συνεχίστηκαν οι επαφές εκπροσώπων της Εκκλησίας με φορείς της Πολιτείας τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.