Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Υπουργείο Ναυτιλίας



Συγκινητικές στιγμές στο Υπουργείο Ναυτιλίας κατά την υποδοχή της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις μοναδικές στιγμές πνευματικής αγαλλίασης και ευλογίας συνεχίζει να προσφέρει η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πειραιά. Σήμερα το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, το οποίο από τις 5 Νοεμβρίου βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά, μεταφέρθηκε από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ.



Η Αγία Ζώνη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Τις μοναδικές στιγμές πνευματικής αγαλλίασης και ευλογίας συνεχίζει να προσφέρει η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πειραιά.



Υπ. Ναυτιλίας για επίθεση σε ελληνικό τάνκερ: Παρακολουθούμε στενά το θέμα

Στενά παρακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση την υπόθεση της ένοπλης επίθεσης στο υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιο “Έλκα Αριστοτέλης” στο Τόγκο της Δυτικής Αφρικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Ναυτιλίας:

«Ένοπλη επίθεση σε Ελληνικό Δ/Ξ πλοίο στο Τόγκο



Μετρούν τις ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός στη Ζάκυνθο

Με τη συνδρομή δυτών, μηχανικοί της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών από το υπουργείο Ναυτιλίας αλλά και ερευνητές του Εργαστηρίου Λιμενικών έργων του ΕΜΠ πραγματοποιούνται ελέγχους σε όλο το λιμάνι της Ζακύνθου, ώστε να διαπιστωθούν οι ζημιές που άφησε πίσω της η μεγάλη σεισμική δόνηση του χτύπησε τη Ζάκυνθο τα ξημερώματα της Παρασκευής.



Το άγνωστο περιστατικό με Τούρκους στο Αιγαίο - Τι λέει το Υπουργείο Ναυτιλίας

Ένα άγνωστο περιστατικό με ένοπλη εμπλοκή σκάφους του Λιμενικού και τουρκικού πλοίου ανοικτά της Ρόδου, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων έγινε στο Αιγαίο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα».



Δωρεά 5 σκαφών αξίας 2,4 εκατ. δολαρίων προς το Λιμενικό Σώμα από την Παπαστράτος

Υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σύμβαση Δωρεάς πέντε ταχυπλόων σκαφών στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή από την καπνοβιομηχανία Παπαστράτος σε αναγνώριση των επιτυχιών που σημειώνει το Σώμα, στη δίωξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.