Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

υπαρξη



Μέι: Είναι τραγικό ότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν αποδεχτεί την ύπαρξη του Ισραήλ

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υποδέχεται σήμερα τον ισραηλινό ομόλογό της Μπενιαμίν Νετανιάχου για την 100ή επέτειο από τη Διακήρυξη Μπάλφουρ, από το όνομα του βρετανού υπουργού Εξωτερικών Άρθουρ Μπάλφουρ ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.



Πρώην επιστήμονας της NASA: «Πιθανή η ύπαρξη εξωγήινης ζωής κάτω από τους ωκεανούς»

Σύμφωνα με έναν πρώην επιστήμονα της Nasa, οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη Γη, επειδή πιθανότατα ζουν στο βάθος ενός κατεψυγμένου ωκεανού. 
 

 

Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας: "Υπάρχουν εξωγήινοι στον πλανήτη μας. Ζουν ανάμεσά μας"

«Απολύτως πεπεισμένος» για την ύπαρξη εξωγήινων επισκεπτών στη Γη δήλωσε ανοιχτά δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της αεροδιαστημικής, ενώ τόνισε ότι αδιαφορεί αν κάποιοι σπεύσουν να τον ειρωνευτούν.



Αποκάλυψη της NASA: Πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής

Ορισμένοι -ιδίως ο ένας- από τους επτά «γήινους» εξωπλανήτες, που περιφέρονται γύρω από το κοντινό άστρο Trappist-1 και οι οποίοι ανακαλύφθηκαν φέτος τον Φεβρουάριο, είναι πιθανό να διαθέτουν ατμόσφαιρα εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.



ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ύπαρξη Ελλήνων στους τραυματίες

Τον αποτροπιασμό του για την «ειδεχθή και άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια» που σημειώθηκε σήμερα στο Λονδίνο, εκφράζει με ανακοίνωση Τύπου το υπουργείο Εξωτερικών.
 
«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και στέκεται στο πλευρό της κυβέρνησης και του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου» προσθέτει η ανακοίνωση.