Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

υγιή



Δυνατά και υγιή νύχια - Ποιες τροφές είναι οι κατάλληλες

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα νύχια που σπάνε εύκολα, είναι θαμπά και αποτελούν πηγή για διάφορα δερματικά προβλήματα στα δάχτυλα.

Η υγεία των νυχιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις τροφές που καταναλώνουμε, αφού υπάρχουν συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά που ευνοούν την ανάπτυξη της κερατίνης, η οποία είναι το βασικό δομικό συστατικό τους.



Tips για "χαρούμενα" πόδια!

Πολλές φορές ξαφνικά τα πόδια μας μπορεί να μας «προδώσουν» ή απλά να μας «εκδικηθούν» και έτσι να θυμηθούμε ότι τα έχουμε αμελήσει!



Καταγράφηκε πως τα καρκινικά κύτταρα βρίσκουν τα υγιή για να φτιάξουν έναν όγκο (βίντεο)

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Αιόβα, κατάφεραν να καταγράψουν σε βίντεο 3D την κίνηση των καρκινικών κυττάρων!

Συγκεκριμένα πως τα καρκινικά κύτταρα συναντούν τα υγιή για να ενωθούν μαζί τους προκειμένου να δημιουργήσουν έναν όγκο.



Μάσκα με γιαούρτι για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Κάθε γυναίκα θέλει να τα αποκτήσει αλλά επειδή οι περισσότερες από μας τα βάφουμε αυτό είναι λίγο σπάνιο. Όχι επειδή τα βαμμένα μαλλιά δεν μπορούν να γίνουν πλούσια, αλλά επειδή δεν τα περιποιούμαστε όπως πρέπει.



Ποσοστό λίπους: Υπολογίστε εδώ το δικό σας – Ποια είναι τα υγιή όρια

Πόσο είναι το συνολικό λίπος στο σώμα σας, σε σχέση με το σωματικό σας βάρος; Μάθετε αν είστε σε υγιή επίπεδα μέσα από μία φόρμουλα υπολογισμού που ανέπτυξε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.