Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οστεοπόρωση: Τα 4 αθόρυβα συμπτώματα



Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και απαιτητική σε τέτοιο βαθμό που κάποιες φορές δεν δίνουμε σημασία στον εαυτό μας και όσα αυτός ζητά από εμάς.

Μπορεί να έχουμε κάποια σημάδια που μας προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά και πάλι να μην δίνουμε τη δέουσα προσοχή.

Κι όμως υπάρχουν κάποια σημάδια που μας προειδοποιούν και πρέπει να τα προσέχουμε περισσότερο.. Δείτε κάποια από αυτά που σου χτυπάνε καμπανάκια ότι πρέπει να πας στον γιατρό...

Εύθραυστα νύχια και μαλλιά

Το σώμα σας λέει ότι στερείται βιταμίνης Β. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να σας δώσει την κατάλληλη αγωγή.

Αϋπνία και συχνές κράμπες στα πόδια

Αν δεν πρόκειται για ένα παροδικό φαινόμενο αλλά επιμένει τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στο γιατρό σας για να σας συμβουλέψει. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει έλλειψη σε μαγνήσιο και κάλιο.

Δαχτυλίδια γύρω από τις ίριδες των ματιών

Τέτοιου είδους δάκτυλοι μπορει να εμφανίζονται σε άτομα άνω των 50 ετών και είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Παρ' όλα αυτά αν εμφανιστούν σε ένα νεότερο άτομο, τότε ίσως είναι ένα σημάδι υψηλού επιπέδου χοληστερόλης. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας άμεσα.