Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ύφεση



Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας: Κανένας θάνατος το 2019 από ιλαρά στην Ελλάδα

Σε ύφεση είναι η επιδημία ιλαράς στη χώρα μας από τις αρχές του 2019 έως σήμερα καθώς κατά το διάστημα αυτό, έχει καταγραφεί μικρός αριθμός κρουσμάτων ιλαράς -συνολικά 28 σε παιδιά από κοινότητες Ρομά αλλοδαπής εθνικότητας και ενήλικα άτομα με πρόσφατο ταξίδι σε ενδημικές χώρες.



El Pais: Το φάντασμα της ύφεσης πάνω από την παγκόσμια οικονομία το 2019

Διάφορα επίθετα που συνοδεύουν τη λέξη κρίση αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους στις προβλέψεις για τη νέα χρονιά των οικονομολόγων σε όλον τον κόσμο, γράφει η ισπανική «El Pais».



Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Κέρκυρα - Επιστρέφουν κάτοικοι και τουρίστες στον οικισμό που εκκενώθηκε

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε στοιβαγμένα σκουπίδια στην περιοχή Κουλούρα, στην Κέρκυρα.



Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Σάμο - Εκκενώθηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις για προληπτικούς λόγους

Σε ύφεση είναι η δασική πυρκαγιά, που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Κέδρος της Σάμου, έπειτα από πολύωρη μάχη, τόσο από τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, όσο και από τα εναέρια μέσα.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις γύρω περιοχές, ενώ αυτή την ώρα αντιμετωπίζονται μικρές αναζωπυρώσεις.



Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Εύβοια

Σε ύφεση παραμένει σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά στο δήμο Δίρφης-Μεσσαπίων στην Εύβοια, η οποία δεν εμπνέει πλέον ανησυχία.

Όπως έγινε γνωστό υπάρχουν μόνο μικροεστίες εντός της καμμένης περιοχής και καταβάλλoνται προσπάθειες να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.



Σε ύφεση η φωτιά στην Εύβοια - Προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο

Η φωτιά στο δήμο Δίρφης-Μεσσαπίων Εύβοιας βρίσκεται σε ύφεση μετά από μία ημέρα, ενώ  συνεχίζονται οι προσπάθειες για να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.