Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



Την Τρίτη η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την άδεια του Κουφοντίνα

Την Τρίτη η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την άδεια του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη. Η εισαγγελέας που θα κάνει την πρόταση θα είναι η ίδια η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η ίδια αναίρεσε το βούλευμα που αρνούνταν τη νέα άδεια στον Κουφοντίνα. Από τις 2 Μαΐου έχει ξεκινήσει απεργία πείνας ο Κουφοντίνας.



Ανάκληση αθωωτικού βουλεύματος για υπόθεση παιδεραστίας από την εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Αστραπιαία ήταν η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου μόλις πληροφορήθηκε ότι σε επαρχιακή πόλη εκδόθηκε βούλευμα το οποίο αποφάνθηκε να μην γίνει κατηγορία σε βάρος ενήλικα για τις κατ΄ εξακολούθηση πράξεις του βιασμού και της αποπλάνησης 12χρονου ανηλίκου. Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την αναίρεση του επίμαχου βουλεύματος.



Επίσκεψη της Θάνου στο γραφείο της Ξένης Δημητρίου

Η επικεφαλής του νομικού γραφείο του Πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου, επισκέφθηκε σήμερα,ην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η επίσκεψη αυτή της κυρίας Θάνου, με την νέα της ιδιότητα, προκαλεί ερωτήματα καθώς γίνεται σε μια συγκυρία φορτισμένη πολλαπλώς κατά την οποία η κυβέρνηση έχει ανοίξει πολλά μέτωπα, κυρίως εκείνο με την Δικαιοσύνη.