Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 -

“Σημεία και άνθρωποι”: Η Άρια Αγάτσα καλεσμένη της Μαρίας Γιαχνάκη

Την αντιπρόεδρο της EΣΗΕΑ και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, Άρια Αγάτσα, φιλοξενεί στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη. Η εκπομπή θα προβληθεί στην pemptousiatv την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι – αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων – και στις 22:00 το βράδυ.

 

Η συζήτηση επικεντρώνεται στην κοινωνία που αλλάζει πρόσωπο, στα γεγονότα που στιγμάτισαν τη νεολαία, στην δοκιμασία που πέρασε μετά το θάνατο των γονιών της και αποκαλύπτει πως ένα περιστατικό με το γιο της, την έφερε πιο κοντά στον Θεό.

Είναι οι γυναίκες ο αδύναμος κρίκος; Πως χτίζεις την προσωπικότητά σου μέσα από απώλειες; Πως η δημοσιογραφία την βοήθησε να δει τη ζωή αλλιώς. Μια συνέντευξη που μας φέρνει πιο κοντά στην προσωπικότητα της δημοσιογράφου της ΕΡΤ.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή και την αναφορά στους νέους:

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 21η Μαϊου καλεσμένοι υποψήφιοι Βουλευτές μιλούν στην εκπομπή. Οι συνεντεύξεις προβάλλονται εκτάκτως στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Την εκπομπή της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.