Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

28 °C

Σήμερα, 10. Ιουλίου 2020

Web TV

Βίντεο προβολές από τους Αγίους Τόπους: Όρος Θαβώρ και η Αγία Νεφέλη- η συγκλονιστική μαρτυρία του Γέροντα για το θαύμα της Νεφέλης

Στα πλαίσια των προβολών μας αυτές τις μέρες της πανδημίας σας προβάλουμε μια σειρά από αφιερώματα από τους Αγίους Τόπους .

Ακάθιστος Ύμνος - Ελληνοαγγλική Αγωγή

Η Παιδική χορωδία της Ελληνοαγγλικής Αγωγής "Μένει Σπίτι" και τραγουδούν με τους γονείς τους τον Ακάθιστο Ύμνο! "Μένουμε Σπίτι" και προστατεύουμε αυτούς που αγαπάμε! "Μένουμε Σπίτι" και ΔΕΝ φοβόμαστε!

Η πανδημία που σόκαρε την οικουμένη, ο ρόλος της Εκκλησίας, της κοινωνίας και η Θεία Ευχαριστία

“Έχουμε ευθύνη να διαφυλάξουμε τα αγαθά του Θεού” τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.

5 λεπτά εκπληκτικής ομορφιάς, από τον φυσικό κόσμο

Αυτές τις μέρες όλοι μας κυριευόμαστε από άγχος.

Επειδή είναι σημαντικό να πάρουμε μια στιγμή για τον εαυτό μας, δες ένα βίντεο, 5 λεπτά εκπληκτικής ομορφιάς από τον φυσικό κόσμο.

Ετσι θα καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ενημερωτικό σποτ για την καταπολέμησή του κορωνοϊού που πλήττει τον παγκόσμιο πληθυσμό. 

Ο Μάρκος Λεζές μιλά για τη «Μαρία των Αγγέλων»

Ο συγγραφέας και ηθοποιός Μάρκος Λεζές μιλάει στην Κατερίνα Φραγκουλάκη με αφορμή τη συγγραφή του έργου του «Η Μαρία των Αγγέλων» για τη σχέση του με τον Θεό, το Άγιον Όρος και την πορεία του μέσα στην πνευματική ζωή υπό την καθοδήγηση του αγιορείτη πνευματικού του.

 

Βρεθήκαμε στην έκθεση του εικαστικού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Χρήστου Προσύλη με τίτλο, “Αφήγημα Ιφιγένεια”

Βρεθήκαμε στην ατομική έκθεση του εικαστικού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Χρήστου Προσύλη με τίτλο, “Αφήγημα Ιφιγένεια” (Ifigenia Narrative), στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ο δημιουργός μίλησε μπροστά στην κάμερα για την ατομική έκθεση του, εξηγώντας τις πηγές εμπνευσής του. 

Το θαύμα των Ελλήνων

Γαλλική σειρά, που θα θυμίσει σε όλους μας πόσο υπερήφανοι πρέπει να είμαστε που είμαστε Ελληνες!

Μια εικονική περιήγηση στην Ακρόπολη: Ερέχθειο και Παρθενώνας

Πώς θα σας φαινόταν ένας περίπατος στην Ακρόπολη του 5ου αιώνα π.Χ.; Δεν θα ήταν εξαιρετική ιδέα να ξεκινήσετε τη βόλτα σας από τα Προπύλαια, να συνεχίσετε στο κολοσσιαίο άγαλμα της Προμάχου Αθηνάς και το Ερέχθειο, και να καταλήξετε στον Παρθενώνα;