Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

7 °C

Σήμερα, 10. Απριλίου 2020

Web TV

Ακάθιστος Ύμνος - Ελληνοαγγλική Αγωγή

Η Παιδική χορωδία της Ελληνοαγγλικής Αγωγής "Μένει Σπίτι" και τραγουδούν με τους γονείς τους τον Ακάθιστο Ύμνο! "Μένουμε Σπίτι" και προστατεύουμε αυτούς που αγαπάμε! "Μένουμε Σπίτι" και ΔΕΝ φοβόμαστε!

Η πανδημία που σόκαρε την οικουμένη, ο ρόλος της Εκκλησίας, της κοινωνίας και η Θεία Ευχαριστία

“Έχουμε ευθύνη να διαφυλάξουμε τα αγαθά του Θεού” τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.

5 λεπτά εκπληκτικής ομορφιάς, από τον φυσικό κόσμο

Αυτές τις μέρες όλοι μας κυριευόμαστε από άγχος.

Επειδή είναι σημαντικό να πάρουμε μια στιγμή για τον εαυτό μας, δες ένα βίντεο, 5 λεπτά εκπληκτικής ομορφιάς από τον φυσικό κόσμο.

Ετσι θα καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ενημερωτικό σποτ για την καταπολέμησή του κορωνοϊού που πλήττει τον παγκόσμιο πληθυσμό. 

Ο Μάρκος Λεζές μιλά για τη «Μαρία των Αγγέλων»

Ο συγγραφέας και ηθοποιός Μάρκος Λεζές μιλάει στην Κατερίνα Φραγκουλάκη με αφορμή τη συγγραφή του έργου του «Η Μαρία των Αγγέλων» για τη σχέση του με τον Θεό, το Άγιον Όρος και την πορεία του μέσα στην πνευματική ζωή υπό την καθοδήγηση του αγιορείτη πνευματικού του.

 

Βρεθήκαμε στην έκθεση του εικαστικού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Χρήστου Προσύλη με τίτλο, “Αφήγημα Ιφιγένεια”

Βρεθήκαμε στην ατομική έκθεση του εικαστικού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Χρήστου Προσύλη με τίτλο, “Αφήγημα Ιφιγένεια” (Ifigenia Narrative), στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ο δημιουργός μίλησε μπροστά στην κάμερα για την ατομική έκθεση του, εξηγώντας τις πηγές εμπνευσής του. 

Το θαύμα των Ελλήνων

Γαλλική σειρά, που θα θυμίσει σε όλους μας πόσο υπερήφανοι πρέπει να είμαστε που είμαστε Ελληνες!

Μια εικονική περιήγηση στην Ακρόπολη: Ερέχθειο και Παρθενώνας

Πώς θα σας φαινόταν ένας περίπατος στην Ακρόπολη του 5ου αιώνα π.Χ.; Δεν θα ήταν εξαιρετική ιδέα να ξεκινήσετε τη βόλτα σας από τα Προπύλαια, να συνεχίσετε στο κολοσσιαίο άγαλμα της Προμάχου Αθηνάς και το Ερέχθειο, και να καταλήξετε στον Παρθενώνα;

“Κύριε, είμαι μια χούφτα χώμα γεμάτη από Θεό”. Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Ημέρα των Θεοφανίων στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας,  λίγες ώρες μετά τη Θεία Λειτουργία και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα νερά της Αλεξάνδρειας, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ.

“Η δική μας η περίπτωση είναι ένας ψίθυρος αγάπης στην αιωνιότητα προς τον Θεό”

Όταν στην Αλβανία το καθεστώς του Χότζα είχε καταστρέψει τα πάντα και οι άνθρωποι ζούσαν κάτω από τη σκιά του φόβου, της απαγόρευσης, όταν τους είχε επιβληθεί η αθεΐα και τις εκκλησίες τους και τις είχαν μετατρέψει σε σταύλους, συνεργεία αυτοκινήτων και η ανθρώπινη ύπαρξη ήταν αναλώσιμη, όταν τα

Ο Γιάννης Σκοπετέας στο BriefingNews: Για τον υπέροχο κόσμο του Ντοκιμαντέρ

Ο Γιάννης Σκοπετέας αναπληρωτής καθηγητής σεναρίου και σκηνοθεσίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου μιλάει στη Μαρία Γιαχνάκη για τη νέα γενιά δημιουργών ντοκιμαντέρ και τις δυνατότητες που δίνονται μέσα από το μάστερ που διδάσκει ο ίδιος στο πανεπιστήμιο.

"Η ζωή μου δίπλα στον Κουν και η περίοδος της Χούντας"

Ο Γιάννης Μόρτζος μιλά στο briefingnews.gr, για τα χρόνια των μπουλουκιών, για την κρυφή του αγάπη που έκανε πραγματικότητα, για τον μεγάλο Κάρολο Κουν και τα χρόνια της Χούντας.

Όταν η γυναίκα ζωγραφίζει

Η Μαριάννα Αλεξανδρή είναι σύζυγος, μητέρα τριών παιδιών και ζωγράφος.

Έκανε το όνειρο της ζωής της πραγματικότητα και άρχιζε να ζωγραφίζει όταν πια η καθημερινότητα ήδη την είχε γεμίσει εμπειρίες που της έφεραν χειμαρρώδη έμπνευση.

“Ημερολόγια Σαββάτου” για την κρυμμένη γυναικεία δύναμη

Η συγγραφέας Δήμητρα Μπαρώτα μιλάει για το βιβλίο της “Ημερολόγια Σαββάτου” μέσα στο οποίο πολλές γυναίκες είδαν τον εαυτό τους και αναγνώρισαν οικείους χαρακτήρες σε αυτό.