Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 -
Μερική συννεφιά

23 °C

Σήμερα, 24. Σεπτεμβρίου 2020

Web TV

Μ.Ρουρκ: Τα πέτρινα χρόνια και η πίστη στον Θεό…

Ο «σκληρός» άνδρας του Χόλυγουντ, Μίκυ Ρουρκ, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη στο πρακτορείο Ορθοδοξία και τη δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη μιλά για ό,τι τον βαραίνει και για ό,τι ελπίζει με αφορμή τη συμμετοχή του στην ταινία «MAN ΟF GOD».

Μια βουτιά στην πιο διάσημη πισίνα του Ιονίου

Το ανθρώπινο μυαλό έχει την ικανότητα με μία και μόνο λέξη να δημιουργεί τις τέλειες εικόνες, όπως μόνο εκείνο ξέρει. Και οι εικόνες αυτές μπορεί να είναι από ένα αντικείμενο, από ένα λουλούδι, από μια πόλη, από ένα νησί ή ακόμα και ενός ανθρώπου ή ζώου.

«Πόθος και ανάγκη Θεού»

Αποσπάσματα από Διαδικτυακή Σύναξη κατά την περίοδο της πανδημίας και της καραντίνας με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο με θέμα: «Πόθος και ανάγκη Θεού».

 

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου

O σκηνοθέτης, εικαστικός, συγγραφέας και Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου, Χρήστος Προσύλης μιλά στην Πεμπτουσία για την ιστορία του Φεστιβάλ που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να προβάλει την Ελληνικότητα σε όλο τον κόσμο, την πανδημία που φέτος άλλαξε τα δ

Βίντεο προβολές από τους Αγίους Τόπους: Όρος Θαβώρ και η Αγία Νεφέλη- η συγκλονιστική μαρτυρία του Γέροντα για το θαύμα της Νεφέλης

Στα πλαίσια των προβολών μας αυτές τις μέρες της πανδημίας σας προβάλουμε μια σειρά από αφιερώματα από τους Αγίους Τόπους .