Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

4 °C

Σήμερα, 21. Ιανουαρίου 2020

Web TV

“Κύριε, είμαι μια χούφτα χώμα γεμάτη από Θεό”. Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Ημέρα των Θεοφανίων στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας,  λίγες ώρες μετά τη Θεία Λειτουργία και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα νερά της Αλεξάνδρειας, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ.

“Η δική μας η περίπτωση είναι ένας ψίθυρος αγάπης στην αιωνιότητα προς τον Θεό”

Όταν στην Αλβανία το καθεστώς του Χότζα είχε καταστρέψει τα πάντα και οι άνθρωποι ζούσαν κάτω από τη σκιά του φόβου, της απαγόρευσης, όταν τους είχε επιβληθεί η αθεΐα και τις εκκλησίες τους και τις είχαν μετατρέψει σε σταύλους, συνεργεία αυτοκινήτων και η ανθρώπινη ύπαρξη ήταν αναλώσιμη, όταν τα

Ο Γιάννης Σκοπετέας στο BriefingNews: Για τον υπέροχο κόσμο του Ντοκιμαντέρ

Ο Γιάννης Σκοπετέας αναπληρωτής καθηγητής σεναρίου και σκηνοθεσίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου μιλάει στη Μαρία Γιαχνάκη για τη νέα γενιά δημιουργών ντοκιμαντέρ και τις δυνατότητες που δίνονται μέσα από το μάστερ που διδάσκει ο ίδιος στο πανεπιστήμιο.

"Η ζωή μου δίπλα στον Κουν και η περίοδος της Χούντας"

Ο Γιάννης Μόρτζος μιλά στο briefingnews.gr, για τα χρόνια των μπουλουκιών, για την κρυφή του αγάπη που έκανε πραγματικότητα, για τον μεγάλο Κάρολο Κουν και τα χρόνια της Χούντας.

Όταν η γυναίκα ζωγραφίζει

Η Μαριάννα Αλεξανδρή είναι σύζυγος, μητέρα τριών παιδιών και ζωγράφος.

Έκανε το όνειρο της ζωής της πραγματικότητα και άρχιζε να ζωγραφίζει όταν πια η καθημερινότητα ήδη την είχε γεμίσει εμπειρίες που της έφεραν χειμαρρώδη έμπνευση.

“Ημερολόγια Σαββάτου” για την κρυμμένη γυναικεία δύναμη

Η συγγραφέας Δήμητρα Μπαρώτα μιλάει για το βιβλίο της “Ημερολόγια Σαββάτου” μέσα στο οποίο πολλές γυναίκες είδαν τον εαυτό τους και αναγνώρισαν οικείους χαρακτήρες σε αυτό.

Ολη η Ελλάδα από ψηλά μέσα σε 30 λεπτά

Τι να πει κανείς για την όμορφη Ελλάδα μας… Κρύβει τόση ομορφιά που όσες δυσκολίες κι αν περνά ως χώρα τίποτα δεν είναι ικανό να της κλέψει από την μαγεία της και την γαλήνη που αποπνέει.

Μία εκπληκτική παρουσίαση της Ακρόπολης σε 3D μορφή!

Ο Παρθενώνας αποτελεί το λαμπρότερο μνημείο της Αθηναϊκής πολιτείας και τον κολοφώνα του δωρικού ρυθμού. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 448/7 π.Χ. και τα εγκαίνια έγιναν το 438 π.Χ. στα Μεγάλα Παναθήναια.

Η Ελλάδα από... ψηλά

Εντυπωσιακό βίντεο με πολλά μαγικά μέρη της Ελλάδας μας, όπως φαίνονται από ψηλά! Η καλυτερη απόδειξη γιατί θέλουν όλοι να «αγοράσουν» μέχρι και το τελευταίο τ.μ. αυτού του επίγειου παράδεισου.

To πιο όμορφο βίντεο για την Ελλάδα!!!

Ενα πολύ ιδιαίτερο βίντεο που δείχνει μέσα σε λίγα λεπτά όλες τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Αυτή είναι η Ζήνα: Γνωρίστε το μοναδικό γεράκι στον κόσμο που καταρρίπτει drones!

Η νέα μεγάλη παγκόσμια απειλή ακούει στο όνομα drones…

Είναι τα γνωστά πλέον σε όλους επανδρωμένα ρομποτικά αεροσκάφη που για κάποιους -και όχι άδικα θα λέγαμε- αποτελούν απειλή για την δημόσια ασφάλεια.

Μια όμορφη περιήγηση στις ομορφιές της πατρίδας μας

Μια όμορφη περιήγηση στις ομορφιές της πατρίδας μας. Κέρκυρα, Ναύπλιο, Ερμιόνη, Θεσσαλονίκη, Μυστράς, Σπήλαια Διρού, Μονεμβάσια, Μετέωρα, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες, Χαλκίδα, Ζάκυνθος και Κως!

Γιάννης Μπέζος: "Εχουν μεγάλη ευθύνη οι Ελληνες ψηφοφόροι"

Ο αντισυμβατικός Γιάννης Μπέζος! Αφοπλιστικά ειλικρινής, ετοιμόλογος, ευγενικός, σχολαστικός και χιουμορίστας, υπέροχος σύζυγος, μπαμπάς αλλά και άψογος επαγγελματίας.