Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Λίνα Σακκά: "Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί την ευχαριστήθηκα"

Έχει αρκετές εμφανίσεις στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη στο ενεργητικό της, χωρίς να λείπει και το σανίδι. Η Λίνα Σακκά είναι όμως και μητέρα κι αυτό είναι που «πυροδότησε» την ιδέα για το Marlin’s House!

Το μέρος που τη βρήκαμε δηλαδή και μας μίλησε για όλους και για όλα!

Τι είναι το Marlin’s House;

Ενα café-bar-restaurant, εντελώς διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα που γνωρίζετε.

Λίνα Σακκά στο newstars.gr: "Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί την ευχαριστήθηκα"

Εκανε την εμφάνισή του στη Νέα Φιλαδέλφεια από το όνομα καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για σύζευξη του ονόματος του γιου της Μάριου και του δικού της (Mar-Lin).

Eίναι ένας kids’ friendly χώρος με σύγχρονη αισθητική. Οι μεγάλοι μπορούν να χαλαρώσουν με κάποιο ρόφημα, ποτό, σνακ ή φαγητό στη διακοσμημένη σε μοντέρνες γραμμές σάλα με το μπαρ στο χρώμα της σημύδας, καθώς επίσης και στο εξωτερικό ντεκ που θυμίζει γαλλικό μπιστρό.

Τα πιτσιρίκια έχουν το δικό τους μικρό «καφέ» όπου απασχολούνται δημιουργικά από ειδική παιδαγωγό καθώς επίσης και τα δικά τους πιάτα, ανάμεσα στα οποία χειροποίητα μίνι μπέργκερ, σπιτικές κροκέτες κοτόπουλου ψημένες στο φούρνο, ζυμαρικά και σαλατίτσες.

Είναι απόλυτα ευτυχισμένη η Λίνα Σακκά και φαίνεται! Οπως λέει στο newstars.gr, έχει δώσει όλο της το είναι στον μικρό άγγελό της, τον Μάριο, και δεν μετανοιώνει!

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.