Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βρετανική αστυνομία



Αυστηρότερα μέτρα για τα drones στα αεροδρόμια, προτείνει η αρχηγός της βρετανικής αστυνομίας

Η κυβέρνηση και αξιωματούχοι ασφαλείας θα πρέπει να λάβουν αυστηρότερα μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί η παράνομη χρήση drones στα αεροδρόμια εξαιτίας της οποίας προκλήθηκε χάος πριν από μερικές ημέρες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Γκάτγουικ ενόψει μάλιστα των διακοπών των Χριστουγέννων, δήλωσε σήμερα η αρχηγός της βρετανικής αστυνομίας.



Έκκληση των βρετανικών αρχών για μάρτυρες για την υπόθεση του Ρώσου πράκτορα

Ο πρώην διπλός κατάσκοπος, Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η Βρετανική αστυνομία εντωμεταξύ μέσω πρόσφατης ανακοίνωσης  απευθύνει έκκληση σε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.



Η βρετανική αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος 18χρονου για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Κατηγορίες σε βάρος ενός 18χρονου στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση με αυτοσχέδια βόμβα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 30 άτομα, σε συρμό του μετρό στον σταθμό Πάρσονς Γκριν του Λονδίνου, απήγγειλε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

 



Ενδείξεις ότι ο Μπεν είναι ζωντανός έφεραν τη βρετανική αστυνομία στην Κω

Στην Κω βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας σε αναζήτηση του Μπεν Νίνταμ, ο οποίος είχε χαθεί το 1991 σε ηλικία 21 μηνών. Τα στελέχη της αστυνομίας που συμμετέχουν στις έρευνες θα παραμείνουν στη χώρα μας για περίπου δύο εβδομάδες.



Σε συναγερμό η Βρετανική αστυνομία για χτύπημα τζιχαντιστών

Οι μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος θέλουν να διαπράξουν «τεράστιου εύρους και θεαματικές» επιθέσεις εναντίον της Βρετανίας και γενικότερα στόχων που αντιπροσωπεύουν τον δυτικό τρόπο ζωής, προειδοποίησε σήμερα ένας ανώτατος αξιωματούχος των αντιτρομοκρατικών μονάδων στη Βρετανία.