Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βοστονη



Back to top Ανεπιθύμητοι στην παρέλαση της Βοστόνης για την 25η Μαρτίου Έλληνες κυβερνητικοί

Ανεπιθύμητοι στην καθιερωμένη παρέλαση για την 25η Μαρτίου και στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει η ομογένεια στην Βοστόνη είναι οι Έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. «Δεν θα σταλούν προσκλήσεις, είναι ανεπιθύμητοι», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.



Όμορφες φθινοπωρινές εικόνες στη Βοστόνη

Η πρωτεύουσα της πολιτείας της Μασαχουσέτης είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις στις ΗΠΑ και είναι χτισμένη στα βόρεια της Ανατολικής Ακτής, εκεί όπου εκβάλει ο ποταμός Charles.



Βοστόνη: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του ρατσισμού μία βδομάδα μετά το Σάρλοτσβιλ

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν σήμερα κατά του ρατσισμού στη Βοστόνη κι ενώ η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη στις ΗΠΑ μία εβδομάδα μετά τις ταραχές στο Σάρλτοσβιλ.



Δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια η πτώση του ταξί

«Δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να υποδεικνύει ότι η πτώση του αυτοκινήτου πάνω στο πλήθος ήταν σκόπιμη», ανέφερε η αστυνομία με ανακοίνωσή της.



Συναγερμός στη Βοστόνη:Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς

Ένα όχημα χτύπησε πεζούς στη ανατολική Βοστώνη το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με ένα μήνυμα της αστυνομίας της Μασαχουσέτης στο Twitter.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα ήταν ένα ταξί και το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης.



Βοστόνη: Ξέχασε 187.000 δολάρια σε ταξί και ο οδηγός του τα επέστρεψε

Τι θα έκανες αν έβρισκες 187.000 δολάρια; Το δίλημμα και ο πειρασμός μεγάλος. Για έναν οδηγό ταξί από τη Βοστόνη το θέμα λύθηκε χωρίς πολύ σκέψη.

Ο 72χρονος ταξιτζής Raymond MacCausland παρέλαβε το Σάββατο έναν επιβάτη, που είχε το ένα του πόδι στο γύψο.