Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βίζερ



Βίζερ: Μακράς διάρκειας και αυστηρή η επιτροπεία στην Ελλάδα

Την άποψη ότι η επιτροπεία στην Ελλάδα θα διαρκέσει πολύ και θα είναι αρκετά αυστηρή επανέλαβε ο επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνος» ο κ. Βίζερ δίνοντας έμφαση στη διάρκεια της επιτροπής σημείωσε μάλιστα ότι ο ίδιος δεν θα είναι εκεί για να δει το τέλος της.



Βίζερ: Πιθανά νέα μέτρα και το 2019 – 2020

Πιθανά νέα μέτρα, όχι μόνο το 2018, αλλά και το 2019 – 2020, «βλέπει» ο πρόεδρος του Euro Working Group.

Ο Τόμας Βίζερ προδικάζει επίσης ενισχυμένη εποπτεία για χρόνια μιλώντας για «ακόμη ένα πλαίσιο πολιτικής, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί το 2019 και το 2020" αλλά και για ενισχυμένη εποπτεία στην συνέχεια, πέραν αυτών που ισχύουν από τους κανόνες της ΕΕ.



Ντάισελμπλουμ, Λιου και Βίζερ στην Αθήνα, μία ημέρα μετά τις γερμανικές εκλογές

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στις 25 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τις γερμανικές εκλογές. 



Ο Βίζερ αποκαλύπτει: Κατά 95% συμφωνία στο Eurogroup με μνημόνιο για τα επόμενα 45 χρόνια

Το παρασκήνιο του περασμένου Eurogroup φέρνει στο φως ο πρόεδρος του Euro Working Group Τόμας Βίζερ με κοινή συνέντευξή του στις αυστριακές εφημερίδες Salzburger Nachrichten και Ober Nachrichten. 



Τόμας Βίζερ: H Eλλάδα να αποδείξει ότι τηρεί τις συμφωνίες

Η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει ότι τηρεί τις συμφωνίες, διεμήνυσε ο επικεφαλής του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, λίγο πριν επισκεφθεί ο ίδιος τη χώρα μας, προκειμένου να συμμετάσχει στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.



Βίζερ: Δεν υπάρχει θέμα Grexit

O πρόεδρος του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ δήλωσε στην EurActiv Γερμανίας ότι εξακολουθεί να πιστεύει πως το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης και ότι το «Grexit» δεν είναι ζήτημα.