Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 -
Ξάστερος ουρανός

25 °C

Σήμερα, 17. Αυγούστου 2017

Το βίντεο από τον χλιδάτο ινδικό γάμο που διαφημίζει την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη

Ένα βίντεο από τον χλιδάτο ινδικό γάμο που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και την ελληνική φιλοξενία, με τις εικόνες να «ταξιδεύουν» σε όλον τον κόσμο.

Το γαμήλιο γλέντι του ζευγαριού, Σερένα Ισρανί και Εϊτζέι Νταλαμάλ, που είχε διάρκεια τεσσάρων ημερών και κόστισε πάνω από 500.000 ευρώ, έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία υψηλοί προσκεκλημένοι από το Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Νιγηρία και την Ινδία.

Οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης και απόλαυσαν και την ελληνική κουζίνα, έφυγαν εξαιρετικά ευχαριστημένοι και σύμφωνα με τον διοργανωτή του γάμου, «οι περισσότεροι δήλωσαν πως θα ξανάρθουν».

Για τις ανάγκες φιλοξενίας των περίπου 400 καλεσμένων είχε κλειστεί όλο το King George και μεγάλο μέρος της Μεγάλης Βρεταννίας.

Η Αθήνα επελέγη μάλιστα, ως γαμήλιος προορισμός ανταγωνιζόμενη τη Γενεύη και το Άμστερνταμ και το βίντεο από τον φαντασμαγορικό γάμο αποτελεί «κίνητρο» και για την υλοποίηση κι άλλων ανάλογων εκδηλώσεων στη χώρα μας.