Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

βασιλικη οικογενεια



Βασίλισσα Λετίθια: Οι φήμες περί διαζυγίου, το σκάνδαλο για την εξωσυζυγική σχέση και η συμφωνία με τον Φελίπε

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίθια να παίρνουν διαζύγιο, οργιάζουν.



«Βαρετό» χαρακτηρίζει το γεύμα των Χριστουγέννων του βασιλιά Καρόλου πρώην σεφ του παλατιού

Το γεύμα των Χριστουγέννων του βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύφθηκε – και ακόμη και ο πρώην σεφ του παλατιού δεν εντυπωσιάζεται από αυτά που περιλαμβάνονται στο μενού.



Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας για το 2023

Μέσα στον απόηχο φημών και σκανδάλων για τη βασίλισσα Λετίθια, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έδωσε στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της για το 2023. Είναι ένα οικογενειακό στιγμιότυπο, όπου το βασιλικό ζεύγος ποζάρει μαζί με τις κόρες τους, την πριγκίπισσα Λεονόρ και την 16χρονη Ινφάντα Σοφία.



Τρεις μήνες και... τρεις νταντάδες για τον Άρτσι - Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι επιτέλους ευχαριστημένοι με την νταντά του μόλις τριών μηνών γιου τους Άρτσι. Σύμφωνα με το Entertainment Online το ζευγάρι τον Ιούλιο προσέλαβε τη νέα νταντά του μωρού, καθώς οι δύο προηγούμενες δεν θεωρήθηκαν κατάλληλες για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.



Αντίστροφη μέτρηση για το Brexit: Καταστρώνουν σχέδιο για να προστατεύσουν την Βασιλική οικογένεια

Μόλις 54 μέρες απομένουν πριν το Brexit και υπάρχουν φόβοι για ταραχές– Οι βρετανικές αρχές με ψυχροπολεμικά σχέδια σχεδιάζουν τη μετεγκατάσταση της βασιλικής οικογένειας, σε περίπτωση εξόδου χωρίς συμφωνία.



Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για το 2018 τελικά είδαν το φως της δημοσιότητας!

Είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι μαζί σε κάρτα Χριστουγέννων και οι εκπρόσωποι του παλατιού του Κένσινγκτον μοιράστηκαν στο Twitter το στιγμιότυπο.