Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τζόρτζ Σόρος



Συνάντηση Ζάεφ-Σόρος στο Νταβός

Σύντομες συναντήσεις με αξιωματούχους και εκπροσώπους μεγάλων ξένων επιχειρήσεων στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός είχε σήμερα ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.



Ο δισεκατομμυριούχος που ανακήρυξαν «Προσωπικότητα της χρονιάς 2018» οι Financial Times

Ο δισεκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος Τζορτζ Σόρος ανακηρύχθηκε «προσωπικότητα της χρονιάς 2018» από τους Financial Times, όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εφημερίδα.



Το Facebook τα βάζει με τον Τζορτζ Σόρος

Σε μια προσπάθεια να απαξιώσει τους επικριτές του καθώς οι κριτικές και οι πιέσεις εναντίον του συνεχώς αυξάνονται, το Facebook προσέλαβε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων, που διαδίδει ότι οι επικριτές είναι πράκτορες του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.



Εξηγήσεις από τον Τσίπρα ζητά η ΝΔ για τις καταγγελίες Καμμένου περί χρηματοδότησης από τον Σόρος

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τις καταγγελίεςΚαμμένου ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Σόρος ζητά η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή όσα είπε δημόσια στη συνέντευξή του στην Κρήτη TV ο Νίκος Κοτζιάς. 



Τζόρτζ Σόρος: Η καταστροφή απέχει ελάχιστα για την Ευρωπαική Ένωση

Ο  δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, ένας απο τους σημαντικότερους "παίκτες" της ελίτ των ολιγαρχών που κρατούν τα ηνία του πλανήτη, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του  πως  η Ευρωπαϊκή Ένωση απέχει μόνο  λίγο απο την καταστροφή, αφού όπως υποστηρίζει  είναι αντιμέτωπη με  έξι διαφορετικές κρίσεις.